Vreme

Vreme: Oblačno in deževno bo.

STA
19. 11. 2012, 10.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Danes bo oblačno, rahel dež bo postopno ponehal. Na Primorskem bo začela pihati šibka burja, popoldne se bo tam že delno zjasnilo. Jutri bo na Primorskem precej jasno, pihala bo šibka do zmerna burja.

Drugod bo oblačno, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 5 do 10, na Primorskem okoli 15 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo sprva še oblačno z občasnim dežjem, ki pa bo postopno ponehal. Popoldne se bo ob severnem Jadranu delno zjasnilo, zapihala bo šibka do zmerna burja. Jutri bo v severni Italiji in ob severnem Jadranu večinoma sončno, drugod pa bo oblačno. Ob Jadranu bo še pihala burja.

Vremenska slika: Nad vzhodno Evropo je območje visokega zračnega tlaka, nad Sredozemljem pa je plitvo ciklonsko območje. V višinah doteka k nam razmeroma vlažen zrak.

Obeti: V sredo in četrtek bo večinoma oblačno, le na Primorskem bo v sredo sprva še deloma jasno.

Napoved vpliva vremena na počutje: Vremenski vpliv bo še obremenilen, z vremenom povezane težave bodo še pogoste. V drugi polovici dneva bo obremenitev postopoma slabela, ne bo pa povsem ponehala. Priporoča se večja previdnost.