17-letnica

Putinova domnevna hčerka o zaroti elite

R.T.
18. 2. 2021, 10.45
Posodobljeno: 18. 2. 2021, 10.46
Deli članek:

Odkar je v središču pozornosti, uživa.

Profimedia
Luiza Rozova, znana tudi kot Elizaveta Krivnonogikh

Luiza Rozova, znana tudi kot Elizaveta Krivnonogikh, je 17-letnica, ki naj bi bila hčerka ruskega predsednika Vladimirja Putina. Tega sicer v pogovoru z novinarjem britanskega BBC-ja ni potrdila, je pa izkoristila priložnost in svetu dala vedeti, da je prepričana, da je pandemija novega koronavirusa zarota elite, ki skuša na ta način oklestiti svetovno populacijo.

Mlade Rusinje sicer ne moti ugibanje, ali je res Putinova hčerka ali ne. »Moje življenje je stagniralo, zato sem zelo hvaležna za priložnost, da sem v središču pozornosti,« je dejala in dodala, da se zaradi tega počuti zelo dobro.

Rozova, ki bo prihodnji mesec dopolnila 18 let, je razkrila tudi, da je študente Univerze v Sankt Peterburgu, ki je njeno domače mesto. Rusije sicer ne namerava zapustiti, je dejala.

Odkar se je začelo pisati, da bi lahko bila hčerka ruskega predsednika, je na Instagramu zbrala 96.400 dodatnih sledilcev. Novembra lani je Proekt poročal, da je bila njena mama Svetlana Krivonogikh, ki danes šteje 45 let, na prelomu tisočletja Putinova ljubimka. Te dni naj bi bila vredna skoraj 80 milijonov evrov. In vztrajno molči.