zagata

FOTO in VIDEO: Bo Trumpov odvetnik odpustil svojega frizerja?

R.T.
20. 11. 2020, 10.57
Posodobljeno: 20. 11. 2020, 10.57
Deli članek:

Trumpov odvetnik Rudy Giuliani se je med novinarsko konferenco znašel v zagati.

Reuters
Giuliani se je močno potil.

Včeraj se je odvila novinarska konferenca Trumpove odvetniške ekipe pod vodstvom Rudyja Giulianija. Kot je bilo pričakovati, Trumpova ekipa še vedno ne prizna poraza na volitvah.

Giuliani je včeraj trdil, da ima na razpolago statistiko, ki bo dokazala, da so demokratska mesta polna volilnih prevar že desetletja, da je pravil manj kot v Tanzaniji, da je na volitve vplival komunistični denar iz Venezuele, Kube in Kitajske in da so uporabljali volilne stroje iz Venezuele, ki so šteli le demokratske glasovnice. Napovedal je nove tožbe v Arizoni, Georgii, Novi Mehiki in drugje ter zagotovil, da ima vse potrebne dokaze o prevarah, vendar da jih še ne more predstaviti, je povzela Slovenska tiskovna agencija. 

Več pozornosti kot vsebina njegovega govora pa je pritegnilo nekaj drugega. Giuliani se je med nastopom močno potil, po njegovem obrazu pa je skupaj s potom tekla tudi temna barva za lase. Fotografije in posnetke zagate, v kateri se je znašel Giuliani, so številni delili na družbenih omrežjih.