Ni več upanja

Pohotna učiteljica, ki se je sli predajala s 13-letnim učencem in pristala v zaporu, zdaj zahteva ločitev

R.T.
21. 5. 2020, 19.46
Posodobljeno: 21. 5. 2020, 19.46
Deli članek:

Nekdanja učiteljica, ki je zaradi spolnih odnosov z učencem pristala za rešetkami, je vložila zahtevo za ločitev od svojega soproga.

Profimedia
Brittany na lanskem izreku sodbe.

O zdaj že zloglasni nekdanji učiteljici Brittany Zamora iz mesta Goodyear v ameriški zvezni državi Arizona smo že pisali. Ne enkrat. Trenutno zaradi posteljne telovadbe s 13-letnim učencem, pravzaprav telovadbe v avtomobilu in učilnici, preživlja 20-letno zaporno kazen. Sli sta se predala večkrat, pošiljala pa mu je tudi sporočila z golimi fotografijami. Brittany je julija 2019 na sodišču vse skupaj priznala. 

Profimedia
Brittany na lanskem izreku sodbe.

Zdaj trdi, da njenega razmerja s soprogom Danielom Zamoro »ni več mogoče rešiti« in da ni več »upanja za spravo,« so poročali ameriški mediji. Par, ki ima za pasom štiri leta zakonskega življenja, sicer nima otrok. Brittany, ki zaradi navedenega zahteva ločitev, zaenkrat ohranja priimek Zamorra. Dejala je, da Danielu prepušča njun dom, hkrati pa se odreka pravici do polovice njune skupne lastnine. Zahtevek za ločitev naj bi mu poslala že 30. aprila, a se nanj še ni odzval. 

Družina mladoletne žrtve je sicer zoper osnovno šolo vložila civilno tožbo, v kateri trdi, da so o govoricah glede razmerja med Brittany in 13-letnikom vedeli že pred poznejšim šokantnim razkritjem. Civilno tožbo so vložili tudi zoper soproga Daniela, ki so mu očitali, da početja svoje soproge ni prijavil policiji. Z Danielom, ki je glede na policijsko poročilo o prepovedanemu razmerju sicer sam obvestil očeta žrtve, se je družina pogodila že lani.