27-letna hotnica

Tako je pohotna učiteljica zapeljala 13-letnega učenca

R.T.
18. 12. 2018, 13.33
Posodobljeno: 18. 12. 2018, 13.42
Deli članek:

27-letna srednješolska učiteljica je zakuhala godljo, ki so jo razkrinkali dečkovi starši.

Maricopa County Sheriff's Office
Brittany Zamora

Policisti so marca letos prijeli 27-letno srednješolsko učiteljico Brittany Zamora iz mesta Goodyear v ameriški zvezni državi Arizona. Tožilstvo jo obtožuje, da je spolno zlorabila svojega 13-letnega učenca. Njuno sporno razmerje so prvi odkrili dečkovi starši, ko so na njegovem telefonu odkrili eksplicitne fotografije učiteljice in njena »opolzka« sporočila. Brittany, ki je sicer poročena, naj bi med 1. februarjem in 8. marcem z učencem spolno občevala kar štirikrat, vključno z oralnim seksom v učilnici in v njenem avtomobilu. 

Profimedia
Brittany Zamora

Zdaj so se mediji dokopali do novih podrobnosti o tem, kako ga je zapeljala. Vse skupaj naj bi se začelo na družabnem omrežju. Glede na policijsko dokumentacijo je Brittany učence prosila, naj ji v času odsotnosti pišejo, ker da se dolgočasi. Deček je policistom pojasnil, da so sporočila med njima postajala vse bolj »živahna.« Sporočilom je nato sledilo »flirtanje« v učilnici, nakar je zadeva ušla izpod nadzora.

»OMG, rada te imam,« »OMG, lol, tako si luštkan, dragi,« in »žal mi je, da nisi mogel z menoj ostati tudi po pouku,« so bila le tri od številnih sporočil, s katerimi ga je zasipavala. »Tudi meni. Želim si, da bi lahko čas nenehno preživljal s tabo,« pa je odgovoril nebogljen šolar. Med sporočili so se našle tudi številne opolzke fotografije, pri čemer sta se objektivom gola nastavljala oba. Na dan je prišlo tudi pismo, ki so ga na ravnatelja šole naslovili drugi učenci. Ti so že 7. februarja opozarjali, da se med sošolcem in učiteljico kuhajo »težave.« Brittany Zamora sicer še vedno zanika, da bi se med njima zgodilo karkoli neprimernega.