Gnev

Robert De Niro o tem, zakaj nikoli ne bi hotel spoznati Donalda Trumpa

J.P.
18. 12. 2018, 13.40
Posodobljeno: 18. 12. 2018, 13.44
Deli članek:

Hollywoodski težkokategornik spet udriha po ameriškem predsedniku.

Profimedia
Robert De Niro

Z oskarjem dvakrat nagrajeni Robert De Niro je spet udaril po predsedniku Združenih držav Amerike. "Nikoli si nisem mislil, da bom v svojem življenju videl, pa sem videl že precej, nikoli si nisem mislil – telovadil sem s svojim osebnim trenerjem in mu dejal, da smo videli že marsikaj groznega, a da je to ena najhujših stvari, kar sem jih videl, pa si nisem mislil, da jo kdaj bom, a je resnično," je dejal 75-letnik.

Ne bi ga hotel spoznati

"Vem, kakšen človek je. Je človek iz New Yorka, ki ga nikoli ne bi hotel spoznati, zdaj pa je predsednik. Ker je taka oseba, ga nikoli ne bi hotel spoznati. Kot vemo zdaj, to ni nič novega. Je sramotno, a bomo preživeli. Bo kot nočna mora, ki se je spominjaš. Čez pet let bom govoril svojemu osebnemu trenerju, se spominjaš, kako grozno je bilo. Sem vsaj dočakal čas, ko je kot vsaka druga nočna mora minilo tudi to."

De Niro meni, da Donaldu Trumpu ne gre na roko, če se ukvarja z njim. "Njegovi odgovori so nesmiselni in na nek način neumni. Ne reče ničesar, kar je duhovito ali pametno, zato me ne moti. Smešno je," je še dejal ameriški igralec, ki si je v preteklosti z izjavami že nakopal gnev predsednika Združenih držav Amerike.