Nenasitne tovarišice

VIDEO: Učiteljica kar v učilnici spolno občevala s 13-letnim učencem

R.T.
27. 3. 2018, 13.35
Posodobljeno: 27. 3. 2018, 13.38
Deli članek:

Moledovanje ni pomagalo, 27-letna učiteljica je obtožena, da je »v učilnici spolno občevala s 13-letnim dečkom.«

Maricopa County Sheriff's Office
Učiteljici se ne piše nič kaj dobrega.

Še ena v vrsti seksualno nenasitnih učiteljic v ameriških šolah. Njenega tempa v tem primeru ni zdržal 14-letnik iz Floride.

Poročeno učiteljico Brittany Zamora obtožujejo, da je 13-letnega učenca zasipala s seksualnimi sporočili ter z njim v učilnici in v avtomobilu spolno občevala. 27-letna Brittany, ki je bila do nedavnega zaposlena na osnovni šoli v mestu Goodyear v ameriški zvezni državi Arizona, je poročena z Danielom Zamoro, z neimenovanim učencem pa naj bi imela tri spolne odnose.

Seksualno razmerje z dečkom je domnevno začela v začetku februarja, ko mu je začela dvoriti prek družabnega omrežja. Pošiljala naj bi mu svoje gole fotografije, na kar naj mladenič ne bi ostal ravnodušen, zato se je razgalil še sam. Vse skupaj se je stopnjevalo do njunega prvega spolnega odnosa, kmalu po tem pa naj bi ji deček odpisal, da bi rad ponovil vajo. »Vem, dragi! Vsak dan si te želim,« mu je domnevno odgovorila Brittany in v naslednjem sporočilu nadaljevala: »Če bi lahko zapustila službo in s tabo cele dneve seksala, bi to storila.«

Facebook
Brittany Zamora

Ko izvejo starši

Policija je vskočila, ko so dogajanje odkrili dečkovi starši, ki so na njegov telefon namestili aplikacijo za starševski nadzor. Na razmerje so najprej opozorili ravnatelja, nato pa so poredno učiteljico prijavili policiji. Policistom so še razkrili, da jih je po razodetju začel »nadlegovati« Brittanyjin soprog Daniel, ki naj bi jih moledoval, naj incidenta ne prijavijo, saj da je njegova žena »storila veliko napako.« Predlagal naj bi jim še, da se »srečajo« in se »dogovorijo,« kar pa naj bi zavrnili.

Brittany je po razkritju nemudoma letela iz službe, trenutno pa na četrtkov začetek sojenja čaka v priporu.