Izdaja skrivnosti

14-letnik ni zdržal tempa seksualno nenasitne učiteljice

R.T.
1. 3. 2018, 18.25
Posodobljeno: 19. 10. 2018, 22.21
Deli članek:

26-letno učiteljico biologije Stephanie Peterson iz Floride je staršem zatožil kar učenec.

Facebook
Stephanie je fantu pošiljala svoje fotografije.

Ogorčeni starši so poklicali policiste, ti pa so preučili zadevo in ugotovili, da je vroča romanca med učiteljico biologije Stephanie Peterson in 14-letnim učencem osmega razreda trajala od novembra lani. Začelo se je, ko je Stephanie najstniku prek Snapchata poslala svoje gole fotografije.

V avtu mu je vzela devištvo

Bile so prepričljive. Začela sta se srečavati. Na prvih zmenkih sta spolno občevala v avtu, nekajkrat v njeni hiši, spet kdaj na seniku pri fantovih sorodnikih, poroča spletna stran Daytona Beach News Journal. Učenec naj bi se v dveh primerih otepal učiteljice, saj ni želel seksati brez kondoma. Učiteljica ga je takrat "zadovoljila" oralno.

Volusia County Sheriffs Office
Brez nasmeha pred policijskim fotografom.

Najstnik se je moral pogosto zvečer izmuzniti od doma. Stephanie ga je nato pobrala z avtom in zapeljala sta se do njene hiše, ki je bila prazna. Njen mož gasilec, s katerim Stephanie ni bila v dobrih odnosih in od katerega se je februarja ločila, je namreč odšel na nočno izmeno.

Marihuana za molk

Stephanie je fantu zabičala, da ne sme nikomur povedati o njunih skrivnih srečanjih. Da bi molčal, ga je osrkbela še z marihuano. Kasneje je fant policistom potožil, da so se zaradi vseh teh "seksualnih" in "mamilarskih" obveznosti poslabšale njegove ocene v šoli.

Takšna je fantova "resnica". Učiteljica je v torek priznala, da sta imela spolne odnose, nemudoma pa je tudi podala odstop na šoli. Policisti so jo pridržali, na sojenju pa se ji ne piše nič dobrega.