Pedofilija

Pohotna učiteljica spolno občevala s 13-letnim učencem; ogorčeni starši: uničila mu je otroštvo

R.T.
13. 6. 2019, 10.55
Posodobljeno: 13. 6. 2019, 12.11
Deli članek:

28-letna Brittany Zamora je priznala, da je spolno občevala z enim od učencev. Sedaj ji grozi 30 let zaporne kazni. Starši so ogorčeni in zahtevajo 2,5 milijona dolarjev odškodnine, ker je sinu uničila otroštvo.

Profimedia
Brittany Zamora

V ameriški zvezni državi Arizona je nekdanja učiteljica, ki je bila zaposlena v osnovni šoli Las Brisas, priznala, da je bila s svojim učencem v intimnem razmerju. Obtožnica jo bremeni spolne zlorabe in nadlegovanja otroka.

Spogledovanje, ki se je med Zamoro in mladostnikom začelo z dopisovanjem, je hitro preraslo v spolno razmerje. Učiteljici naj bi bilo dolgčas in se je zato odločila, da bo najstniku odgovorila na njegova telefonska sporočila in ljubezenska pisma. V enem od sporočil je učiteljica zapisala: »Želim si te tako močno...«.

Goodyear Police Department
V enem od sporočil je učiteljica zapisala: »Želim si te tako močno...«.

Občevala sta tudi med učnimi urami

Marca 2018 je dečkova mačeha opazila, da se se z njim nekaj dogaja. Na sinov telefon je naložila aplikacijo, ki nadzoruje uporabnikovo telefonsko dejavnost. Kmalu je začela opažati neprimerna sporočila in se z dečkom soočila. Najstnik je priznal, da je v spolnem razmerju s svojo učiteljico. Mačeha je poklicala policijo in prijavila nadlegovanje, Zamoro so pa so še isti mesec aretirali. Čeprav je učiteljica sprva zanikala krivdo, pa je sedaj priznala, da je spolno občevala s 13-letnikom.

Do spolnih stikov je prihajalo tudi med učnimi urami, ko so ostali učenci gledali informativne video posnetke, po pouku v Zamorinem osebnem vozilu in tudi v učilnici pred drugim učencem, ki je stražil učilnico pred mimoidočimi. Dečka je pohotna učiteljica tudi povabila k sebi, ko je njen mož ribaril. Akterja sta si med drugim pošiljala gole fotografije.

Grozi ji 30 let zaporne kazni, mož ji kljub početju stoji ob strani

Zamora je, ko so stvari začele uhajati nadzoru skupaj z možem stopila v stik z dečkovimi starši, da bi preprečila tožbo. Bilo je zaman. Na sojenju se je Zamora izrekala kot nedolžna, sedaj pa je krivdo priznala. Sodbo bodo izrekli 12. julija, pedofilki pa grozi 30 let zaporne kazni. »Uničila mu je življenje,« so povedali dečkovi starši, ki so se kmalu zatem preselili v drug kraj. Starša sicer zahtevata 2,5 milijona odškodnine.

Daniel Zamora je, kljub prevari in spornemu početju, ostal v zakonu z Brittany.