Nespodobno

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

R.T.
18. 6. 2018, 10.04
Posodobljeno: 18. 6. 2018, 10.10
Deli članek:

33-letna učiteljica iz Teksasa je obtožena spolnega občevanja s svojim 17-letnim učencem.

Tarrant County Sheriff's Office
33-letna učiteljica Shannon Hathaway je bila zaradi učenca pripravljena zapustiti moža.

Shannon Hathaway iz ameriške zvezne države Teksas, se je predala lokalni policiji, ker naj bi imela spolne odnose s svojim 17-letnim učencem.

Hathawayevo je policiji prijavila starejša sestra njene žrtve, po tem, ko ji je učiteljica priznala, da njenega nedoletnega brata ljubi in da bo zaradi njega zapustila svojega moža. Povedala ji je tudi, da je z mladeničem že ničkolikokrat seksala, tudi v njegovi sobi. Pravzaprav je učenec zvezo z njo prekinil po tem, ko ju je njegova mama zalotila gola v postelji v njegovi sobi.

33-letna učiteljica je sedaj obtožena kaznivega dejanja neprimernega odnosa med učiteljem in učencem.

17-letnik je policiji priznal, da je imel telesne stike z učiteljico, v posteljo pa naj bi šla več kot desetkrat. Po navadi v njegovi sobi, nekajkrat pa tudi v njeni hiši, ko njenega moža ni bilo doma. Ob istem času naj bi v njeni hiši bili tudi njegova sestra in njena prijateljica. Medtem, ko sta oni dve spali v sobi za goste, naj bi učiteljica 17-letnika povabila v svojo posteljo, kjer sta se ljubila do jutra. Učenec je še dejal, da je zvezo z učiteljico prekinil, ker mu je mama dejala, da je sedaj odrasel in se mora zato temu primerno vesti.

Hathawayevo so proti plačilu 5000 dolarjev varščine zaenkrat izpustili iz pripora.