Zdravje

Negujte svojo edinstvenost z izdelki Dr. Hauschka

Oglasno sporočilo
18. 6. 2018, 10.36
Posodobljeno: 18. 6. 2018, 10.43
Deli članek:

Ob 50. obletnici 100 % naravnih in eko certificiranih izdelkov za nego kože, poznanih pod imenom Dr. Hauschka, je luč sveta po dolgoletnih raziskavah in ob upoštevanju najstrožjih farmacevtskih standardov in sodobnih trendov ličenja, ugledala nova linija ličil.

Kozmetična linija Dr. Hauschka že petdeset let navdušuje z naravnimi izdelki, ki poudarjajo lep videz in obenem negujejo kožo. 

Vsi izdelki so namreč sestavljeni iz dragocenih rastlinskih olj, voskov, izvlečkov in naravnih mineralnih pigmentov, obenem pa ne vsebujejo sintetičnih dišav, konzervansov, mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG).

Na ta način pripomorejo k negi kože, ob tem pa še vedno poudarjajo tako vašo notranjo kot tudi zunanjo lepoto ter individualnost.

50. obletnica Dr. Hauschke razveseljuje z novo kolekcijo ličil

Ne zamudite edinstvene priložnosti za nakup nove kolekcije izdelkov, ki so jo kar šest let testirali različni specialisti, upoštevajoč najstrožje farmacevtske standarde in določila. Ob tem pa seveda niso pozabili na trende sodobnega ličenja in nastala je kolekcija ličil, ki bo z naborom barv in tekstur navdihnila prav vsakega.

Izdelki so 100 % certificirano naravni in kot taki poskrbijo za kakovostno nego kože, obenem pa ji zagotavljajo tudi naravno zaščito pred zunanjimi pojavi. Poleg negovalnih rastlinskih masel, voskov in olj, vsebujejo tudi skrbno izbrane izvlečke zdravilnih rastlin, ki aktivno spodbujajo naravne funkcije kože.

Nova linija ličil vsebuje izvlečke ravnjaka, ki aktivira obnovitvene procese kože, hkrati pa poskrbi za sinergično delovanje vseh učinkovin. Poleg tega so pri Dr. Hauschki vključili tudi dragocene izvlečke vrtnice, ognjiča, žajblja in hamamelisa, pa tudi prah čiste svile – kot osnovo pudrov in senčil za veke. Vsi izdelki so dermatološko in oftamološko testirani, zato so primerni tudi za ličenje zelo občutljive kože in predelov okoli oči. 

Znova in znova odkrivajte lastno lepoto ob tem pa negujte svojo kožo

Pokažite svojo individualnost tudi navzven z izdelki Dr. Hauschka. Spoznajte in preizkusite izdelke iz linij za ten, oči in ustnice.

Podlage, pudri in rdečila iz nove linije ličil s skrbno izbranimi sestavinami pomagajo ohranjati vlago v koži in preprečujejo njeno izsušitev.

Z enakomernim stanjem kože pride individualnost vaših obraznih značilnosti še posebej do izraza, zato vam bodo v pomoč predvsem tekoče podlage, korektorji in pudri, ki poskrbijo za sijoč ten kože, obenem pa zgladijo neenakosti, preprečujejo nečistoče v ozadju in zmanjšajo rdečico.

Velika ponudba tekočih podlag in korektorjev Dr. Hauschka ima prav posebno lastnost. Številni strokovnjaki, ki so dolga leta razvijali novo kolekcijo ličil, so namreč poskrbeli za popolno ujemanje širokega nabora barvnih odtenkov. Zaradi njihove lahke teksture se lahko nanesejo izredno enakomerno in se zlijejo z barvo lastne polti. Nežni pudri in rdečila tako matirajo ten kože, fiksirajo ličila in nudijo svež videz.

Več o ličilih Dr. Hauschka, s katerimi boste lahko izrazili sebe kot osebnost in poudarili svojo individualnost, hkrati pa poskrbeli za nego kože preverite tukaj.