Pomagajte

Kdo je kolesar, ki je grdo padel v Lescah?

G.G.
5. 7. 2023, 11.40
Posodobljeno: 5. 7. 2023, 11.41
Deli članek:

Policija ugotavlja, kaj natančno se je pripetilo kolesarju, ki je v torek zvečer padel v Lescah.

PU Kranj
Kraj, kjer je padel kolesar.

Ko je z glavne ceste zavil proti Lescam, je na klancu navzgor v bližini križišča Alpske ceste in Dacarjeve ulice padel in se kar hudo poškodoval. Zdravstveno osebje ga je na kraju nesreče uspešno oživljajo, nato pa so ga z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center. Policija je danes sporočila, da je njegovo življenje ogroženo.

Policisti še niso ugotovili identitete nesrečnega kolesarja, ugotavljajo tudi vzroke in vse okoliščine njegovega padca. Ni izključeno, da je bil padec posledica trenutnega poslabšanja zdravstvenega stanja. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin padca kolesarja in ugotovitve njegove identitete policisti pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o tem, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Radovljica, telefon 04/537 78 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Za pomoč: kolesar je suho postave, svetlih las in »klinastega« obraza. Oblečen je bil v belo športno majico, ki je ime na hrbtu sliko jadra, in v črne pajkice. Na glavi je imel črno čelado, vozila pa starejše zeleno kolo znamke Casinos.