Slovenija

Celotna sredstva bodo namenjena programu Veriga dobrih ljudi

R.T.
6. 5. 2021, 16.00
Posodobljeno: 6. 5. 2021, 16.06
Deli članek:

Obljubljajo, da bo projekt Zmajev nasmeh v KK Cedevita Olimpija deloval še naprej.

KK Cedevita Olimpija
Celotna sredstva pa bodo namenjena programu Veriga dobrih ljudi.

Pri KK Cedevita Olimpija so konec marca uspešno zaključili akcijo"Napolnimo Stožice za dober namen", v okviru katere so preko družbeno odgovornega projekta Zmajev nasmeh zbirali sredstva za program Veriga dobrih ljudi, ki deluje v okviru Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Kot so sporočili iz KK Cedevita Olimpija, je k uspešni izvedbi akcije, ki je vrhunec doživela 2. marca 2021 na tekmi petega kola drugega dela tekmovanja 7DAYS EuroCup, ko je v Stožicah gostoval sloviti italijanski Virtus iz Bologne, pripomogla pomoč sponzorjev, partnerjev in prijateljev športa. "Žal naši Zmaji niso uspeli zabeležiti zmage, je pa bila prva akcija v okviru projekta Zmajev nasmeh izredno uspešna," so zapisali.

KK Cedevita Olimpija
Celotna sredstva pa bodo namenjena programu Veriga dobrih ljudi.

S pomočjo navijačev so v teh težkih časih, ko pandemija koronavirusa še naprej kroji življenja vseh nas, uspeli zbrati več kot 3500 evrov, celotna sredstva pa bodo namenjena programu Veriga dobrih ljudi. "Projekt Zmajev nasmeh bo v KK Cedevita Olimpija deloval še naprej, zato se iskreno zahvaljujemo za vašo pomoč in vaš doprinos pri uspešni izvedbi prve akcije," so še zapisali.