Bliža se zaključek projekta

FOTO: Vozi varno: (po)misli na otroke!

T.R.
3. 10. 2018, 20.50
Deli članek:

Ker nesreča nikoli ne počiva in ker previdnost in dodatna pozornost v prometu nikoli nista odveč, smo v skupini Media24, s partnerji in pokrovitelji, združili moči in že tradicionalno ozaveščali o varnosti v prometu.

Mare Vavpotič/M24
S preventivno akcijo (Po)misli na otroke, vozi varno skrbimo za varnost naših najmlajših!

Ker se zavedamo, da lahko veliko storimo že s preventivo, smo akcijo (Po)misli na otroke, vozi varno tudi letos namenili ozaveščanju o varnosti v prometu, pri čemer posebno pozornost namenjamo tistim skupinam, ki so v prometu najbolj ranljive.

Pridružite se nam na zaključnem dogodku!  

Ker v skupino najranljivejših udeležencev v prometu spadajo predvsem naši najmlajši, smo za varno pot v šolo in iz nje ter za vsesplošno varnost naših otrok v prometu skrbeli v medijih skupine Media24, kjer smo pripravljali številne koristne izobraževalne aktivnosti in zanimivosti, s katerimi smo pozivali k previdnosti v prometu.

Mare Vavpotič/M24
Lani smo se na zaključnem dogodku noro zabavali.

Kako se lotiti prometne vzgoje, kako ravnati v prometu v nepredvidljivih situacijah, na kaj moramo biti še posebej pozorni … vse te in še več izobraževalnih vsebin lahko še vedno preverite na www.svet24.si/vozivarno! Na spletni strani vas čakajo tudi številne nagradne igre, zabavne aktivnosti in fantastične nagrade. Preizkusite svoje znanje cestnoprometnih pravil v nagradni igri, vse do 5. oktobra pa lahko tudi glasujete za najljubšo risbico z natečaja Moja pot v šolo, na katerem so sodelovali številni otroci iz različnih slovenskih šol, ter jim tako pomagate do atraktivnih nagrad!

Mare Vavpotič/M24
Tudi letos bodo na voljo številne zabavne in izobraževalne aktivnosti.

7. oktobra pridite v Center varne vožnje Blagomix v Logatcu!

V Centru varne vožnje Blagomix Logatec bo v nedeljo, 7. oktobra, potekal zaključek projekta (Po)misli na otroke, vozi varno! Pridružite se nam tudi vi, saj bo poskrbljeno za zabavo najmlajših, obenem pa bodo na voljo številne zabavne aktivnosti, s katerimi bomo tako najmlajše kot starejše ozaveščali o varnosti v prometu. Obetajo se razstava risbic z natečaja na temo Jaz v prometu, številne animacije in delavnice za otroke, predstavitvene varne vožnje, prikaz reševanja iz vozila, poslikave obraza, okusne degustacije Okidoki in še in še! Pridite, zabavno bo! 

Mare Vavpotič/M24
Lani je bilo poskrbljeno za ozaveščanje o varnosti v prometu – tako za starejše kot za najmlajše!