Slovenija

Adria Airways 14. aprila delno vzpostavlja povezavo z Brusljem

STA
5. 4. 2016, 18.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Slovenski letalski prevoznik Adria Airways bo 14. aprila znova vzpostavil letalsko povezavo z Brusljem, vendar le delno, saj mednarodno letališče Zaventem po nedavnih terorističnih napadih še ni v celoti vzpostavilo potniškega prometa. Predvideno je, da bo do vključno 1. maja povezava z Brusljem na voljo enkrat dnevno.

STA
Adria Airways je do konca junija odpovedala več letov.

Ker letališče Zaventem odpirajo postopno, bodo lahko potniki z Adrio Airways v Bruselj do 1. maja potovali na večernem letu JP394, razen ob sobotah, ko večernega leta ni.

Jutranji let v Bruselj in iz Bruslja so do nadaljnjega odpovedali; tako bo, dokler jim letališče ne bo odobrilo dodatnih letov. Vsem potnikom bodo zagotovili potovanje na večernih letih oz. prek njihove širše mreže letov, so pojasnili.

Potnike so ob tem pozvali, naj še naprej spremljajo aktualne informacije o letih, ki so objavljene na njihovi spletni strani in družbenih omrežjih.

Do 13. aprila bo Adria Airways namesto v Bruselj letela v Amsterdam, od koder bo potnikom zagotovila prevoz do belgijske prestolnice.