Slovenija

Revije Media24 nemoteno izhajajo

Uredništvo
5. 4. 2016, 19.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko se je na enem od spletnih portalov pojavilo natolcevanje o sodni prepovedi izdajanja revij podjetja Media24, je kljub neverodostojnosti avtorja prišlo do več ugibanj.

Bralce najbolj priljubljenih slovenskih revij je skrbelo za njihovo čtivo, zaposlene za delovna mesta, poslovne partnerje za nadaljnje sodelovanje. 

Stvar je na svoje mesto postavil direktor podjetja Salomon, d. o. o., Ljubljana, Gregor Repič: »Nikakor ne drži, da je sodišče prepovedalo izdajanje naših revij! Tako delo kot izhajanje revij v naši medijski hiši potekata nemoteno. V primeru, ki se je pojavil v medijih, je govor o sklepu višjega sodišča, iz katerega je razvidno, da se odločanje o predlogu za izdajo začasne odredbe, ki ga je vložila družba KBM – Leasing proti družbi Salomon, d. o. o., in ga je Okrožno sodišče v Ljubljani že zavrnilo, vrne na prvostopenjsko sodišče. Zaradi zlonamernega in škodljivega poročanja spletnega portala Požareport smo utrpeli poslovno škodo, za kar bomo povzročitelja tudi odškodninsko tožili. V čast nam je, da lahko naši ustvarjalci pripravljajo vsebine, ki jih slovenske bralke in bralci berejo že več kot štirideset let.«