Promet

Prometna nesreča na primorski avtocesti, nastaja daljši zastoj

N.J.
11. 6. 2014, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometnih nesreč na primorski avtocesti pred priključkom Brezovica proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas, na pomurski avtocesti pred priključkom Gančani v smeri Lendave pa je zaprt prehitevalni pas.

Promet.si

Prometne nesreče:
- na primorski avtocesti pred priključkom Brezovica proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas, nastaja zastoj od CP Log;
- na štajerski avtocesti pred priključkom Šentjakob proti Ljubljani zaprt prehitevalni pas.

Promet je povečan na cestah, ki vodijo v mestna središča.
Zgoščen promet:
- na štajerski avtocesti od Domžal proti Ljubljani;
- na ljubljanski severni obvoznici od Kosez proti Bežigradu;
- na cesti Škofljica - Ljubljana.

Skozi predor Karavanke bo promet ponovno potekal izmenično enosmerno: 11. junija, v noči na četrtek in 12. junija, v noči na petek, med 19. in 6. uro.

Popolna zapora na štajerski avtocesti v obe smeri med Blagovico in Vranskim bo 12. junija 2014, v noči na petek, predvidoma med 21. in 6. uro. Obvoz bo po regionalni cesti Vransko - Blagovica za osebna vozila. Voznike tovornih vozil opozarjamo naj v času zapore upoštevajo navodila cestnih nadzornikov in policije.

Na avtocesti Ljubljana - Obrežje med priključkom Višnja Gora in priključkom Grosuplje v smeri Ljubljane je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas.

Skozi predor Karavanke bo promet ponovno potekal izmenično enosmerno v noči na četrtek in v noči na petek, med 19. in 6. uro.

Svet24