Promet

Med cestninsko postajo Vransko in Šentrupertom proti Mariboru oviran promet.

STA/M.J.
12. 3. 2014, 11.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Vransko in Šentrupertom proti Mariboru oviran promet.

Zaradi okvare vozila je na mariborski vzhodni obvoznici na koncu pospeševalnega pasu na priključku Maribor - center proti Dragučovi vozila oviran promet.

Na štajerski avtocesti bodo v petek, 14. marca, začeli s popolnimi zaporami med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani. Avtocesta bo predvidoma zaprta vsak vikend do 14. aprila, od petka od 20. ure do ponedeljka do 5. ure zjutraj.

V predoru Karavanke je zaradi del promet urejen izmenično enosmerno. Popolne zapore so v nočnem času med 23. in 4.30, razen iz nedelje na ponedeljek.

Zaradi poplavljenih cestišč so zaprte ceste Rakov Škocjan - Unec, Unec - Planina in Planina - Laze. Zaprte so tudi nekatere lokalne ceste na poplavnih območjih.

Ob avtocestah popravljajo poškodovane varovalne ograje. Občasno je oviran promet na odstavnih pasovih. Še vedno je povečana nevarnost živali na cesti.

Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si