Grozljivka v Međimurju

Bojan umoril soprogo Violeto, mater devetih otrok. Sprla sta se, ker naj bi zlorabil njuno 14-letno hčer

A.S.
17. 2. 2020, 12.55
Posodobljeno: 19. 2. 2020, 15.14
Deli članek:

Hrvaško pretresajo grozodejstva. Tokrat je nasilne smrti umrla 37-letna mama. Policisti so osumljenca že prijeli, šlo naj bi za njenega soproga.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Hrvaško je po umoru 16-letnice 14. februarja v Malem Lošinju v soboto 15.februarja zopet pretresla smrt mlajše ženske v Zagrebu. Več kot očitno pa grozodejstvom ni konca. 

Včeraj so bili okoli 19. ure međimurski policisti prejeli obvestilo, da so na urgenco čakovske bolnišnice sprejeli 37-letno žensko s hudimi poškodbami. Bila je v kritičnem stanju, danes pa so zdravniki sporočili tragične vesti. 37-letnica je podlegla poškodbam. Gre za mamo devetih otrok. Kot piše portal Međimurske novine je žrtev Violeta Oršuš, ki je živela v romskem naselju Piškorovec, kjer je včeraj prišlo do zločina. 

Kot strela z jasnega pa je odjeknila tudi vest, da so policisti danes v povezavi z zločinom v omenjenem naselju, ki se sicer nahaja v Međimurju, prijeli 35-letnega Bojana Baloga z območja občine Mala Subotica. Šlo naj bi za partnerja žrtve in starega znanca policije. 

Zlorabil hčerko?

"Prepirala sta se, to je bilo okoli 18. ure," je povedal en od očividcev in dodal, da je šlo za napad z nožem. "Prijatelj jo je odpeljal na urgenco, zjutraj sem slišal, da je preminila," je še izpostavil. 

Kot poroča Jutranji, sta se Bojan in Violeta v preteklosti večkrat sprla. Tokrat sta skupaj spila večje količine alkoholne pijače konjak, v enem trenutku pa je Violeta pritekla iz hiše in kričala. Bojan jo je prepričal, da se vrne, napadel jo je z nožem. Po neuradnih podatkih, sta se zakonca sprla, ker naj bi Balog zlorabil njuno 14-letno hčer.