Kmalu bi se zadušila

Želela si je pričarati prizor iz 50 odtenkov sive, morali so jo reševati

R.T.
5. 3. 2019, 17.20
Posodobljeno: 5. 3. 2019, 17.26
Deli članek:

Španski policisti so na otoku Tenerife včeraj iz avtomobila reševali žensko, ki si je, kot trdi sama, v duhu erotičnega prizora iz knjige 50 odtenkov sive zavezala roke in usta ter se nehote skoraj zadušila.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Na parkirišču v bližini nudistične plaže Las Teresitas na Tenerifih, ki domnevno služi kot zbirno mesto za svingerje in »ljudi, ki radi prakticirajo seks na prostem oziroma pri spolnem občevanju radi opazujejo druge ljudi,« so samcato v avtomobilu našli obupano žensko, poročajo španski mediji. Usta je imela zalepljena z lepilnim trakom, zapestja pa je imela s plastičnimi vezicami zavezana na krmilo. Dihala je le s težavo. Ženska, katere identiteta ostaja neznana, je policistom, ki so jo rešili, pojasnila, da je le želela podoživeti erotični prizor iz knjige 50 odtenkov sive, nato pa so »stvari ušle izpod nadzora.« Dejala je še, da sicer nima partnerja, v zagonetni položaj pa da se je po nesreči spravila čisto sama.

Policiste je na kraj sicer poklical naključni mimoidoči, ki je zaslišal hupanje avtomobilske troblje. Hupanje je po navedbah policistov slišala še ena priča. Ta je policistom razložila, da je to v različnih časovnih presledkih trajalo približno dve uri. Kaj je ta očividec počel ves ta čas, ko se je ženska v avtomobilu dušila, ni znano, jasno je le, da je bila nesrečnica ob rešitvi »zelo blizu zadušitve.«