Botoks

Oboževalci so šokirani nad njenim videzom

E.J.
5. 3. 2019, 17.30
Deli članek:

Hrvaški mediji te dni ugibajo, kaj vse na telesu in obrazu si je popravila pevka Severina, ki je med drugim tudi zaigrala v hrvaški zombi komediji.

Jelena Balić
Lepa Hrvatica izjav o retuširanju svojih fotografij, o čemer se na Hrvaškem zadnje dni veliko govori, ne daje.

Hrvaška pevka Severina je namreč zaigrala v prvi hrvaški futuristični zombi komediji z naslovom Posljednji Srbin u Hrvatskoj (Poslednji Srb na Hrvaškem). Nastopila je v manjši vlogi, kot italijanska aktivistka, ki se bori za pravice zombijev, njen mož Igor Kojić v filmu igra zombija, njen menedžer pa vesoljca. Na premeri filma v Zagrebu je za televizijo dala intervju in s svojim videzom šokirala oboževalce. Pokazala je malce naguban in utrujen obraz, seveda popolnoma drugačen od lepih retuširanih fotografij, ki jih objavljajo mediji in družbena omrežja. Oboževalci so menili, da ji je popustil ves botoks na obrazu, čeprav pevka nikoli ni priznala, da ima za sabo kakšen lepotni poseg, razen operacije nosu, ki pa je bila, kot pravi, potrebna zaradi zdravstvenih težav. Poleg tega se je z novinarko hrvaške televizije RTL sporekla med intervjujem, ki je potekal v živo. Novinarka je pevko proti koncu intervjuja namreč vprašala, ali je težje igrati v filmu ali peti na odru, Severina pa je novinarki vrgla žogico nazaj in jo vprašala, ali si je sama vedno želela postati voditeljica.

Revija Zvezde
Hrvaški lepotni strokovnjaki v medijih ocenjujejo, da ima Severina popravljeno tudi zadnjico.

PESEM POSVETILA ŽENSKAM

Šestinštiridesetletna pevka se na članke o njenih lepotnih popravkih in provociranju novinarke ne odziva, sicer pa se okoli nje stalno pletejo škandali. V odgovor je najavila izid novega albuma za 8. marec in posnela videospot za pesem z naslovom Fatamorgana, ki ga je posvetila ženskam ob dnevu žena. Severina nastopa kot glamurozna filmska diva iz zlate dobe Hollywooda, ki pa se je zataknila v začarani krog fantazij med čakanjem na tistega gospoda Pravega in to zgodbo ponavlja vsak dan znova.

Jelena Balić
Severina je zadnjo pesem posvetila vsem prijateljicam, izdala jo bo za 8. marec, dan žena.