POŠKODBA

Zakaj je britanska kraljica v modricah?

N.S.
4. 3. 2019, 20.30
Deli članek:

Med nedavnim sprejemom jordanske kraljeve družine je britanska kraljica šokirala vse, ki so na njeni roki opazili ogromno podplutbo, zato so takoj zagnali paniko.

Profimedia
Razlog za paniko na družbenih omrežjih je velika modrica na kraljičini levi roki.

Britanska monarhinja, kraljica Elizabeta II., je v Buckinghamski palači gostila jordanskega kralja Abdulaha in kraljico Ranio ter princa Huseina.

Med uradnim fotografiranjem pa so mnogi opazili precej veliko modrico na kraljičini levi roki, ki je kar klicala po pozornosti. Na družbenih omrežjih je završalo od ugibanj, kaj se je zgodilo kraljici: je padla po stopnicah, se je kam udarila ali kaj bi lahko bil vzrok za modrico. »Zelo sem zaskrbljen! Zakaj za vraga ima tako grozno in veliko modrico na roki? Seveda je še vedno videti kraljevsko, a nekaj mora biti hudo narobe, saj take modrice ne dobiš kar tako!« se sprašuje eden od poznavalcev britanske kraljeve družine. Spet drugi pravijo, da je to normalno za njena leta. »Kraljica je stara 92 let in pri teh letih se že vsak majhen udarec v kljuko ali rob mize spremeni v modrico. Mislim, da je panika odveč, saj se kraljica na fotografiji smeji in ni videti nič kaj zaskrbljena.« Uradni predstavniki palače na ugibanja še niso dali uradnega odgovora, bo pa vsekakor znan v prihodnjih dneh.