Mladen Grdović

Žena ga je tolkla s palico, on jo je opraskal

Mojca Vakselj
1. 8. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na dan prihajajo nove podrobnosti incidenta hrvaškega pevca Mladena Grdovića, ki so ga nedavno aretirali zaradi fizičnega nasilja v družini. Kot kaže, Mladen ni bil edini krivec za nasilje, saj naj bi ga žena Brankica, preden jo je napadel, tolkla z leseno palico.

facebook
Po zadnjih informacijah sta oba zakonca osumljena nasilja v družini in čaka ju zagovor pred sodnikom.

Zato je tudi ona menda prejela prijavo zaradi nasilja in se bo tako kot mož morala zagovarjati pred sodnikom.

Oseminpetdesetletni Mladen in 47-letna Brankica naj bi se sprla v njunem domu v Zadru, potem ko je on od nje zahteval, da mu postreže z juho. Njegovo prošnjo je zavrnila in mu dejala, da se odpravlja ven, ter si čez rame zavihtela torbico. V tistem trenutku je Mladen vstal in začel brskati po njeni torbi ter jo zasliševati: »Kam greš? Kaj imaš v torbici?« Brankica mu ni pustila, da bi videl vsebino, zato sta se najprej začela prerivati, nato se je začel pretep. Menda je Brankica Mladena začela tolči z leseno palico, zaradi česar naj bi imel pevec številne modrice po trebuhu in nogah, on pa jo je z nohti opraskal po licu.

Zakonca po incidentu kar naprej v stikih

Mladen in Brankica naj bi bila kot dva otroka. Ne moreta živeti skupaj, drug brez drugega prav tako ne.

Čeprav so policisti aretirali le njega, so po preiskavi izdali prijavo tudi zoper Brankico, tako da oba čaka zagovor pred sodnikom. Mladena so pridržali na psihiatričnem oddelku bolnišnice v Zadru, kjer so namerili, da je imel v krvi kar 1,8 promila alkohola. Po streznjenju in zaslišanju so oba odpustili domov.

Mladen se je vrnil v domačo hišo, Brankica pa v svoje stanovanje na drugem koncu mesta. Zakonca se menda ves čas slišita po telefonu in njuni prijatelji so prepričani, da bosta, tako kot vsakič doslej, zgladila nesporazum ter nadaljevala skupno življenje.

Grdovićev menedžer je medijem razložil, da Mladen ni slab človek. »On je dobričina, zelo je čustven, in novice o tem, da je zlobnež, ki tepe ženo, so ga zelo prizadele,« trdi Šeperić. Pevec naj bi menda v zakonu zelo trpel, saj ima občutek, da ga Brankica duši. V času bivanja na psihiatriji je terapevtu priznal, da vidi edino rešitev v ločitvi. »Kot dva otroka sta. Ne moreta živeti skupaj, drug brez drugega prav tako ne,« pravijo njuni prijatelji.