Spet nasilen

Grdović spet pijan hudo pretepel ženo Brankico

mv
28. 7. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hrvaški mediji poročajo, da je bil v torek popoldne aretiran pevec Mladen Grdović. Policija ga je prijela, ker naj bi se fizično znesel nad soprogo Brankico. To ni prvič, da je glasbenik prišel navzkriž z zakonom, prav tako ni prvič, da je roko dvignil nad svojo ženo.

Pevca so policisti aretirali v torek popoldne v Zadru.

Grdović ima za sabo kar pestro zgodovino nasilnega obnašanja, javnih izgredov, voženj pod vplivom alkohola in fizičnega obračunavanja z ženo. Tudi tokrat je bila njegova soproga Brankica tista, ki je poklicala policijo in prijavila nasilje. Pevca so možje v modrem odpeljali v pripor, hrvaški mediji pa poročajo, da je njegova žena na srečo le lažje poškodovana.

Do incidenta je prišlo v družinskem domu Grdovića v Zadru. »Dobili smo prijavo družinskega nasilja. Takoj smo se odpeljali na kraj in posredovali. Kriminalistična preiskava je v teku,« je za medije povedal predstavnik za stike z javnostmi zadrske policije Elis Žodan.

facebook
Incidentu je spet botroval alkohol.

Bori se z odvisnostjo od alkohola

Nazadnje se je Grdović zaradi družinskega nasilja pred sodnikom znašel pred tremi leti, ko je policija v njegovem zadrskem domu prav tako posredovala po obupanem klicu njegove žene Brankice. Pevec je bil takrat pod močnim vplivom alkohola. Pred tem je bil leta 2009 obsojen zaradi nasilja nad ženo in bratom ter je osem dni preživel v zaporu, nato pa dobil še leto dni pogojne kazni.

Zaradi odvisnosti od alkohola se je že nekajkrat zdravil, a očitno vsakič neuspešno. Alkohol je že močno načel tudi njegovo zdravje in ga nekajkrat prisilil v obisk bolnišnice, a očitno je ljubezen do žlahtne kapljice še vedno močnejša od vsega ostalega.