Črna kronika

Ne boj, klanje v Slovenj Gradcu

M. R.
15. 4. 2014, 19.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

V soboto okoli 19. ure so policisti v Slovenj Gradcu obravnavali poskus uboja, in sicer so s celjske policijske uprave sporočili, da je 49-letni moški med prepirom svojo 47-letno partnerko večkrat zabodel z nožem. A to še ni vse.

arhiv Svet24

Zunajzakonska partnerja iz Maistrove ulice 11 v Slovenj Gradcu nista obračunala prvič – z noži sta se »igračkala« že februarja, na valentinovo. Takrat je ženska zabodla moškega v trebuh, v soboto pa je on njo zabodel v hrbet.

Poškodovanki so pomoč nudili v slovenjgraški splošni bolnišnici in ni v smrtni nevarnosti. Napadalcu so policisti odvzeli prostost in ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. Spletni Večer poroča, da je ženska po napadu po telefonu poklicala na pomoč svojega prijatelja, ki je o dogodku obvestil policijo, na kraj incidenta pa pristopil še sam in 49-letnika napadel, vendar mu ni prizadejal hujših poškodb.

Na valentinovo ga je zabodla v trebuh, on zdaj njo v hrbet.

Po naših informacijah sta zunajzakonska partnerja z noži obračunala že pred dvema mesecema, na valentinovo, ko sta se med popivanjem sprla. Devetinštiridesetletnik je takrat svoji partnerki prisolil nekaj zaušnic in udarcev, ona pa je pograbila za kuhinjski nož in ga porezala po rokah, nato pa zabodla še v predel trebuha. Možakar je valentinov večer končal v bolnišnici, njegova partnerka pa zaradi poskusa uboja na mah, za kar je predvidena kazen do deset let zapora, pred preiskovalnim sodnikom, ki jo je po zaslišanju izpustil na prostost.