Kosmata prijateljstva

Pes je naš angel varuh, mačka pa zdravilka

Neja Kralj
4. 3. 2023, 15.00
Deli članek:

Duhovno poslanstvo, ki ga v sebi prinašata naša prijatelja pes in mačka ter ga delita z nami, je neprecenljivo

PS
Ogromno ljudi je opazilo, kako mačka prihaja na pomoč gospodarju, kadar ta zboli.

Tudi študije z razih znanstvenih področij so dokazale, da med ljudmi in živalmi obstajata neviden stik ter bolj ali manj intenzivna komunikacija. Med stikom biološko polje človeka namreč vstopi v resonanco s poljem življenjske sile živali.

O pozitivnem vplivu energije med človekom in živalmi je opisanih tudi veliko osebnih izkušenj.

ČAROBNE ŽIVALI

Mačka je skrivnostna žival s čarobno sposobnostjo odstranjevanja negativnih energij. Ko začuti, da ima njen gospodar prenizko vibracijo, da bi normalno funkcioniral, mu vrne vitalnost in dvigne raven energije. Tako dolgo bo sedela ob ali na svojem lastniku, dokler ne bo občutila, da se je z njegovo negativno energijo napolnila. In potem se bo tiho odplazila stran, da negativno energijo odloži na mesto, kjer ne bo nikomur škodovala. Slednje je tudi razlog, da mačke nikoli ne smemo zadrževati, ko želi od nas oditi – ker je nase prevzela vse negativno, to pač mora odložiti in seveda potem tudi sebe spet napolniti s pozitivnimi vibracijami.

PS
Svojega živalskega prijatelja vedno izbirajte s srcem.

Psi pa so naši angeli varuhi, ki nas ščitijo, ko smo bolni in ko smo zdravi. Delujejo kot nekakšne spužve, ki vsrkavajo vso negativno energijo, ki je uperjena proti njim ljubemu človeku, najsi gre za zavist, sovraštvo, jezo ali kaj podobnega. Pes je čuvaj in zaščitnik v pravem pomenu besed.

PS
Pes v astrološkem smislu predstavlja Sonce, medtem ko mačka predstavlja Mesec.

Psi imajo tudi vgrajen zelo močan senzor za energijsko nesnago – če je torej vaš psiček pogosto bolan ali kaže celo znake depresije, dobro premislite o odnosih in energijah, ki vladajo v vašem domu med družinskimi člani. Morda je vse videti v najlepšem redu, v resnici pa so nesoglasja le pometena pod debelo preprogo in kljuvajo v notranjosti vsakogar posebej, kar pes dobro čuti.

DUHOVNI VIDIK

Astrološko gledano mačka predstavlja blagost Meseca. Luna kot planet daje mentalno mehkobo in dobroto, hkrati pa predstavlja tudi vse skrivnosti sveta.

PS
Če se otroci posebej dobro razumejo z mačkami, je to poseben znak, da si želijo kozmične bližine z drugim bitjem. Ko si otrok zaželi psa, pa je to znak, da je pripravljen na življenje

Otroci in odrasli si ponavadi zaželijo imeti mačko, ko začutijo, da njihovo življenje pada iz ravnotežja. Mačke imajo namreč zelo organizirano osebnost in nas s svojim primerom lahko dobro vodijo, da si tudi sami organiziramo življenje po svojih željah.

Če se otroci posebej dobro razumejo z mačkami, je to poseben znak, da si želijo kozmične bližine z drugim bitjem.

Ponavadi je želja po mačjem mladičku tudi znak, da otroku emocionalne hrane v družini primanjkuje.

Pri odraslih pa se želja po mački najpogosteje pojavi v različnih situacijah, ko se počutijo čustveno izpraznjene in čutijo potrebo po močni duhovni prisotnosti ob sebi.

Pes v astrološkem smislu predstavlja Sonce. Ko si otrok zaželi psa, je to znak, da je pripravljen na življenje, v psu pa nezavedno čuti nekoga, ki mu bo pomagal izraziti kreativne sposobnosti. Velika želja po psu je lahko tudi znak, da otrok v sebi nosi umetniško dušo, ki samo čaka, da se osvobodi.

PS
Ker imajo sesalci strukturo notranjih organov zelo podobno človeški, še posebej pes in mačka, lahko iz nas posrkajo negativno energijo.

Če si psa želi odrasla oseba, pa je to znak, da je v življenje nujno treba uvesti spremembe, ker je Sonce pač energija, v katero se želimo potopiti, kadar imamo občutek, da nam gre slabo, ko življenje izgublja svoj draž.

Med ljudmi in kužki obstaja posebno lepa povezanost, ki jima omogoča, da se razumeta na najbolj globok način.

Sicer pa izberite svojega živalskega prijatelja s srcem – edino na ta način boste lahko prepričani, da ste naredili najboljši možen izbor.