Astronapoved

Horoskop za soboto, 4. marca

Danaja
4. 3. 2023, 06.32
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Samozavestno boste vstopili v nov dan, saj vam bo Luna v znamenju leva pomagala pri pridobivanju zaslužka. Pri poslovnih projektih boste imeli srečo.

BIK – Luna bo spodbujala uspešno vodenje projektov in imeli boste občutek, da so zadeve končno začele potekati v pravo smer. Veseli boste pozitivnih vibracij.

DVOJČKA – Priložnosti za napredek bo danes veliko, saj Sonce podpira Uran, ki prinaša nove ideje. Resnično boste imeli občutek, da se vse vrti okoli vas in zaradi vas.

RAK – Vladarica vašega znamenja Luna vas bo podprla, pri svojem delovanju pa lahko računate tudi na pomoč prijateljev. Precej dela vas čaka doma.

LEV – Luna bo danes v levu, kar vas bo spodbujalo k še večjim dosežkom, saj najbolj obožujete ravno položaj, ko se drugi sprašujejo, kako vse to zmorete.

DEVICA – Imeli boste neprijeten občutek, da se določeni ljudje vrtijo okoli vas samo zato, ker vas potrebujejo, in jih v resnici ne zanima, kako ste vi.

TEHTNICA – Spoznali boste, da morate določene zaplete v svojem življenju rešiti kar sami ter se ne smete preveč zanašati na mnenje in razlage drugih.

ŠKORPIJON – Naporen dan je pred vami, ker vam bo zaradi Lune v intenzivnem levu primanjkovalo energije in boste imeli občutek, da vas vsepovsod prehitevajo drugi.

STRELEC – Vaši načrti bodo danes končno dobili pravo podobo in zadovoljni sami s seboj boste lahko začeli opravljati delo. Luna v znamenju leva vas bo vznemirila.

KOZOROG – Nadaljevali boste tempo, ki ste si ga postavili. Po svoje boste zadovoljni, da določene zadeve lahko opravite, a na priznanje boste morali še počakati.

VODNAR – Malo živahnejši življenjski ritem, ki ga narekuje vpliv Lune v levu, vam bo zelo ustrezal, da boste ostanek energije posvetili zaostalim domačim opravilom.

RIBI – Veseli boste, da se določeni projekti zaključujejo, in več časa boste posvetili svojim opravkom. Poudarjeni bodo odnosi v domačem okolju.