Astronapoved

Horoskop za četrtek, 2. marca

Danaja
2. 3. 2023, 05.41
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Luna v znamenju vodnega raka bo danes pripomogla, da se boste doma počutili odlično in začeli kovati načrte za prenovo ali gradnjo novega bivališča.

BIK – Danes se boste čustveno umirili, saj bo Luna prehajala raka. Lažje boste spregovorili o težavah s prijatelji in sodelavci. Bolj ustvarjalni boste in pripravljeni sodelovati.

DVOJČKA – Ugotovili boste, da ste nenadoma postali del nekega zelo živahnega in pomembnega dogajanja. Vaš koledarček dejavnosti bo precej poln.

RAK – Ker bo Luna v vašem znamenju, se vam bo povrnila energija. Z veseljem boste opravili cel kup obveznosti, ki ste jih do zdaj puščali v službenem predalu.

LEV – Okoliščine vas bodo prisilile, da boste na delovnem mestu preživeli več ur kot sicer ter se bolj zbrano lotevali določenih opravil, ki vas čakajo.

DEVICA – Luna v znamenju družinskega raka bo v vas sprožila močna čustva in željo, da bi čim več časa preživeli doma in se družili s svojimi najbližjimi.

TEHTNICA – Prepričani boste o svojem prav, a manj o pravilnosti odločitev drugih. Vsak ima pravico do svojega mišljenja, tudi če se to precej razlikuje od vašega.

ŠKORPIJON – Danes, ko Luna prehaja v vodnega raka, lahko pričakujete partnerjevo pomoč pri poravnavi malce zaostale finančne obveznosti.

STRELEC – Luna bo v raku in planeti na nebu v pravem položaju za poslovne podvige. V službi se vam bo zdelo, da opravljate pomembno delo, ki ljudem koristi.

KOZOROG – Vpliv Lune v raku bo poskrbel, da bodo na dan prišle resnice. Morda je to še najboljše, saj je bilo na romantičnem področju preveč neiskrenosti.

VODNAR – Danes bo čas, da se začnete zavedati finančnih pritiskov. Morali boste uporabiti svojo kreativno naravo in se domisliti kakšnega novega projekta.

RIBI – Čas bo za spremembe v vaših razmerjih, saj se bo na nebu oblikoval kvadrat med Luno in Venero, ki je trenutno v vaši hiši, tako da boste malo razmislili.