Vsak svojo

To je 7 nadangelov, ki ljudem pridno vrti 7 čaker

Neja Kralj
27. 2. 2023, 13.07
Posodobljeno: 27. 2. 2023, 13.17
Deli članek:

Znano je, da so že v stari egipčanski zdravilni tradiciji prepoznali sedem glavnih koles energije, ki se vrtijo v naših telesih. Pretok te energije se začne na vrhu glave, znan kot krona, in se spušča do stopal.

Profimedia
Nadangel Mihael odpre vašo grleno čakro s svojim mečem resnice in nastavi tehtnico pravičnosti.

Vsaka čakra je povezana z vsakim od sedmih glavnih energijskih centrov telesa: sedmimi grešnimi prevarami, sedmimi svetovnimi vrlinami in sedmimi milostmi ljubezni.
Pa si poglejmo, kateri nadangel je pristojen za določeno čakro.

Kronska čakra – nadangel Gabriel
Povabite tega veličastnega angela čiste bele božanske svetlobe, da bo odprl ter pokazal spoštovanje in ponižnost vsem vašim razmišljanjem. Prinaša jasnost, mir, navdih, ustvarjalnost in veselje. Prosite ga, naj razjasni kakršnekoli vzvišene, negativne ali grešne misli, ki preprečujejo, da bi duša občutila ljubezen, modrost in komunikacijo z vašim višjim jazom.

Očesna čakra – nadangel Zadkiel
Pokličite Zadkiela, da vas osvobodi senc, vedenja in vzorcev, ki jih zanikate, ko jih uzrete v sebi ali drugih okoli sebe. Kot teče vijoličasta svetloba, prinaša jasen pogled ter pomaga izboljšati vsa vaša videnja in vas popelje do jasnovidnosti. Odpira vas tudi za milosti, ljubezen in razumevanja.

Grlena čakra – nadangel Michael
Prosite nadangela Mihaela, da odpre vašo grleno čakro s svojim mečem resnice in nastavi tehtnico pravičnosti. Grešni vijak grla je požrešnost, ki od drugih pridobiva energijo, ne da bi kaj dal v zameno. To je mogoče odpraviti tako, da sprostimo vsako ostro sodbo, kritiko, grde besede ali dejanja ter dajemo ljubezen sebi in drugim. Michaelova milost je dajati in sprejemati modre nasvete ter govoriti resnico.

Srčna čakra – nadangel Rafael
Znan kot glavni zdravilec nadangel Raphael podpira vse žive oblike življenja. Ko je vaše sveto srce polno ljubezni in svetlobe, iz vas izpuhtijo vse potrebe po manipuliranju drugih in poveličevanju. Neprečiščena srčna čakra onemogoča, da bi vaše srce dalo ali prejelo ljubezen, vključno z ljubeznijo do sebe, čaščenjem narave in življenja. Ko ljubite in spoštujete sebe, ste verodostojni, srečni in močnejši – začnete se počutiti ljubeče in polne milosti ter poguma.

Čakra sončnega pleksusa – nadangel Jofiel
Jofiel prihaja z zlatim žarkom modrosti, ki vas vodi, da se zdravite pred negativnimi čustvi srda, globokega besa in jeze. Navezanost na zemeljsko in potreba po nadzoru v vas namreč ustvarjata energetski ščit, ki blokira pretok energije. Zdi se, kot da ste odrezani od moči ljubezni, in to se hitro spremeni v ljubezen do moči ega. Povabite torej angelsko svetlobo potrpežljivosti, da se boste osredotočili na svoje vedenje – pomagala vam bo, da boste pozitivni, mirni in vedri.

Spolna čakra – nadangel Kamuel
Nadangel ljubezni in strasti ščiti portal zaupanja. Verjemite vase in zaupajte svoji presoji. Več vere imate, več ljubezni in ustvarjalnosti teče skozi to zelo pomembno čakro. Počistite vse negativne energije v vseh svojih prijateljstvih in še posebej v svojih intimnih odnosih. To je vaš ustvarjalni center, kjer bo zmernost v vseh stvareh ustvarila vašo realnost. Ko strah obvladuje to energetsko območje, vam namreč povzroča pohlep, pretirane želje, fizične želje in vzbuja velikanske materialne potrebe.

Korenska čakra – nadangel Uriel
Naročite nadangelu Urielu, da se spusti na Zemljo in prek korenske čakre prizemlji tudi vas, vam vzame z ramen bremena strahu in poskrbi, da vas prežame mir. Negativna energija se namreč hrani s strahom in zaustavlja ali celo ubije vsa vaša dobronamerna prizadevanja. Ta mogočni nadangel vas ozdravi s ponižno predanostjo in vas ponovno poveže z vašo energijo, tako da ste zgoraj vpeti v svetlobo nebes in spodaj zasidrani v zemeljsko energijo.

Dreamstime
Že stari Egipčani so prepoznali sedem glavnih koles energije, ki se vrtijo v naših telesih.