Astro

Horoskop za soboto, 25. februarja

Bojana Danaja
25. 2. 2023, 06.20
Deli članek:

Luna vstopa v konjunkcijo Urana ob 13:24 uri.

Profimedia
Vas bo Luna umirila ali razigrala?

OVEN - Luna bo v sosednjem znamenju stabilnega bika in čas bo primeren, da uredite svoje finance. Razmislite o načinu služenja denarja, saj vam redni prihodki ne zadoščajo več.

BIK - Danes boste pod vplivom Lune, ki bo vašem znamenju in vaše reakcije bodo precej umirjene in upočasnjene. V vaše življenje bo ponovno vstopila oseba, s katero ste uspešno sodelovali.

DVOJČKA - Luna v znamenju Bika vas bo malo umirila in vas prisilila k počitku. Zadnje čase ste svojo energijo preveč razpršili, zato bo bolje, da počakate z odločitvami in se pravočasno zberete.

RAK - Luna, ki bo v znamenju Bika in pasivnost, ki je že tako značilna za vas, bo tokrat še večja. Najbolje bo, da se spočijete in si vzamete čas zase.

LEV - Luna v Biku bo prispevala , da se boste počutili utrujeno in nemočno. Doma boste članom svoje družine postavili svoje meje, saj boste imeli občutek, da vas ne slišijo prav.

DEVICA - Danes boste pod vplivom Lune v vam sorodnem zemeljskem znamenju Bika lažje razvozlali svojo zapleteno situacijo. Naredili boste prednostno listo tega, kar morate rešiti takoj.

TEHTNICA - Luna bo v Biku, se lahko zgodi, da boste bolj odločno uveljavljali svojo voljo kot ponavadi. Lahko, da se boste s kom sprli, ali mu pokazali, da njegov ali njen način razmišljanja nikakor ni pravi.

ŠKORPIJON - Danes boste utrujeni in zato boste veliko prostega časa posvetili obnovi svojega telesa in duha. Malo boste pretiravali pri razmigavanju svojih mišic, bolje bo, da ste zmerni.

STRELEC - Luna v zemeljskem Biku vas bo malo boleče spomnil na določene dolžnosti. Ustvarjalni boste in obnovili boste zamisli, ki ste jih že nekaj časa nazaj načrtovali.

KOZOROG - Luna v Biku vas boste pognala v dejavnost. Najprej boste temeljito počistili svoje domovanje in v generalno čiščenje vključili tudi svoje družinske člane.

VODNAR - Konkretno pomoč ali željo po skupnem vlaganju bodo izrazile osebe, ki vas dobro poznajo, stari prijatelji in sodelavci. Imeli boste priložnost, da se izkažete in dokažete, da ste sposobni.

RIBI - Upali si boste več in ob spodbudi nekoga, ki vas zelo ceni in brezpogojno podpira resnično lahko dosežete vse. Rezultati se bodo poznali tudi v vaši denarnici, tako, da boste bolj inventivni.