Astro

Dnevni horoskop za četrtek, 23. februar

Danaja
23. 2. 2023, 06.21
Posodobljeno: 23. 2. 2023, 06.31
Deli članek:

Sonce je v ribah, Merkur je v vodnarju.

Profimedia
Danes ima Luna močan vpliv.

OVEN - Luna v vašem znamenju bo dopoldan povezana z Marsem, Čustveno očiščenje bo močno, predvsem se bodo v vas lomile moške in ženske vloge v vašem življenju.

BIK - Danes bo Luna v vaši naravni dvanajsti hiši, kar vas bo prepričalo, da morate najti ravnovesje med pomočjo in žrtvovanjem za dobro drugih ter potrebo posvečanja sebi.

DVOJČKA - Na vas bo Luna v ovnu vplivala bolj posredno, saj boste imeli občutek, da ste razpeti med potrebo po druženju s prijatelji in močnejšo potrebo po druženju s partnerjem

RAK - Luna v ognjenem znamenju ovna, bo seveda vplivala na vaše počutje, a kmalu boste spoznali, da je samo odstranil iluzije, ki ste jih imeli o določenih osebah.

LEV - Vpliv Lune, ki bo v znamenju ognjenega ovna, bo preusmeril vaše misli v nove projekte. Začeli se boste zavedati svoje moči in naredili korak naprej v svojem okolju.

DEVICA - Kljub Luni, ki bo v znamenju ovna in vas lahko pretrese v zdravstvenem smislu, boste imeli dovolj energije, da rešite zapletene službene zadeve in se razvedrite.

TEHTNICA - Luna v vam nasprotnem znamenju ovna bo ustvarjala precej zmedeno situacijo in v določenih trenutkih še sami ne boste vedeli kaj se dogaja okoli vas

ŠKORPIJON - Luna v vaši naravni šesti hiši, hiši vsakodnevnega dela in preusmeril vaše prioritete. Malo več resnobe in urejenega življenjskega ritma bo okrepilo vašo samozavedanje

STRELEC - Vi ste po naravi optimistični in dobrovoljni ter prepričani, da z pozitivno naravnanostjo lahko dosežete vse. Res je, a vedno je vključen še nekdo.

KOZOROG - Končno boste danes dobili spodbudne novice in znebili se boste občutka, da se vse česar se lotite obrne in vas stisne v kot. Počasi boste lezli iz depresivnega razpoloženja.

VODNAR - Luna v znamenju ognjenega Ovna vas bo precej vznemiril, saj boste mrzlično iskali čustveno in čutno potešitev. Vsekakor boste morali ostati previdni.

RIBI - Luna v znamenju sosednjega Ovna, vas bo prisila, da najdete zdrave rešitve svojih finančnih težav. Pri tem se boste morali opreti na lastne sile in se ne preveč zanašati na druge.