Astronapoved

Horoskop za torek, 21. februarja

Danaja
21. 2. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v ribah.

Pixabay
Današnji horoskop ...

OVEN – Prave energije ne boste imeli. Obremenjevali se boste s kariero, ki jo boste težko uskladili z željami partnerja ali partnerice. Bodite potrpežljivi.

BIK – Luna v znamenju rib bo prav primerna za počitek. Preprosto morate ugotoviti, zakaj je trenutno v vašem življenju toliko negativnih sprememb.

DVOJČKA – Danes boste precej napeti, saj bo Luna prehajala znamenje malo zmedenih rib. Ker ste probremenjeni z obveznostmi, boste malo predahnili.

RAK – Danes bo Luna v znamenju rib tvorila dinamične aspekte. Imeli boste občutek, da preveč pričakujejo od vas. Ob tem se boste počutili utrujene.

LEV – Že zjutraj se vam lahko porodi dobra ideja, a bo bolje ohraniti mirno kri in se ne razburjati. Intenzivno boste občutili določene premike v odnosih.

DEVICA – Dan bo z Luno v rahločutnih ribah miren in partner bo pokazal razumevanje za vas. S to spodbudo boste lažje premagovali morebitne težave.

TEHTNICA – Zaradi vpliva Lune v ribah boste brez energije, utrujeni. Obrnili se boste k tistim, ki razmišljajo pozitivno in delujejo vam v dobro.

ŠKORPIJON – Danes boste razmišljali, kako doseči, da v vaše življenje vstopijo nujne spremembe, ki bi vam prinesle pravo zadovoljstvo.

STRELEC – Danes boste nadvse domiselno izbrali kraj, kjer boste resnično uživali. Morda bo popoldne na sporedu kakšen obisk pustne povorke.

KOZOROG – Napeto vzdušje v okolju, ki zadnje čase kroji vaš vsakdanjik, se bo nadaljevalo tudi danes. Dobrega razpoloženja še ne bo.

VODNAR – Danes bo Luna v znamenju sosednjih ribic in priložnost za uresničevanje načrtov bo tu. Potrebujete spodbudo in razmislek, kako naprej.

RIBI – Danes boste prišli na svoj račun, saj bo Luna v vašem znamenju; iskali boste priložnosti za napredovanje. Zavedate se, da je služba za vas pomembna.