Prelomni čas

Portali so odprti, prehod med dimenzijami se je začel

Vital Frosi, reinkarnacijski psihoterapevt in duhovni svetovalec
18. 2. 2023, 11.08
Posodobljeno: 18. 2. 2023, 11.12
Deli članek:

Vse duše, ki so se odločile izkusiti in se učiti na planetu Zemlji, so popolnoma dobro vedele, kakšen je božanski načrt za to zemeljsko človeštvo.

Profimedia
Vse okoli vas se lahko trese, a nič ne bo vplivalo na vas, če boste ostali prepričani o načrtu.

Poznale so vsako situacijo, s katero se bodo srečale, in tudi vse korake, ki jih bodo morale narediti v vsaki inkarnaciji. In predvsem so vedele, da bo nekoč učenje končano in vrnitev domov zagotovljena.
In vi, ki ste utelešeni na tem planetu, ste del skupine duš, ki imajo edinstveno priložnost biti tukaj. Le pogumne duše so sprejele takšno izkušnjo, saj je Zemlja ena najtežjih dušnih šol v tem vesolju.
Božji načrti so popolni. Zavedanje utelešene duše je tukaj tako omejeno, da ni mogoče razumeti obsega takšnih ravnin; šele po popolnem dvigu tančic bo imelo razsežnost vsega. In čas razodetij že teče.
Vaša zavest se zdaj hitro širi. Danes razumete stvari, ki jih še pred kratkim niste. Proces širjenja se je tako pospešil, da tisto, kar je prej trajalo stoletja, zdaj traja nekaj let ali le nekaj mesecev.
Proces širjenja zavesti pa ni pri vseh enak. Vsi smo na tehtnici in vsak je na stopnici, ki se ujema z njegovo sposobnostjo absorbiranja sprememb, ki se zdaj dogajajo. Nihče ne dobi priložnosti za novo znanje, če ga ni zmožen asimilirati.

FRAKTALI DUŠE
Kreatorski vir je izvor vsega, kar obstaja v neskončnem omniverzumu. Lahko ga imenujemo tudi kozmično centralno sonce. Tam je preprosto vse čista svetloba! To je ljubeča zavest, tako velika, da je ni mogoče razumeti, zato pravimo, da je to zavedanje bog. Vse je ustvarjeno tam, saj vse prihaja od tam, torej iz izvira.
Bog, vir, kozmično centralno sonce, svetloba, ljubezen, energija, končno paket, ki se strne v enotno zavest. In vi ste božanska iskra, ki izvira iz tega vira. S tem atomom božanskega semena ste se preoblikovali v monado. V mnogih stanjih ste se defragmentirali, dokler niste dosegli tega fraktala duše, tako majhnega, da ste skoraj izgubili zavedanje o tem, kdo v resnici ste.
Toda to je bilo potrebno, drugače ne bi mogel biti tukaj na tem tridimenzionalnem planetu. Božanska iskra ali semenski atom je v resnici močna atomska sila, takšna je tudi njegova energija. Zato lahko ustvari planete, zvezde in galaksije. In da bi naselil te svetove zunaj vira, se mora razkosati na manjše atomske dele. Tako se razdeli na 12 superduš. In vsaka superduša se razdeli na duše. Da bi živela v tridimenzionalnih svetovih, kot je Zemlja, se mora duša razdeliti na koščke lastne zavesti, na fraktale. In vi, ki ste tukaj … vi ste eden od teh fraktalov.

VIŠJE RAZLIČICE
Ne pozabite: ste razcepljene zavesti. Zato ne poznate drugih, višjih različic sebe. Imate občutek, da ste ločeni od vira, vendar to ni res. Samo spomniti se še ne morete. Toda zdaj je čas, da se zbudite, in spomnili se boste stvari, za katere niste vedeli, da jih poznate. To se zgodi, ko se vaša zavest širi in integrira z vašimi višjimi različicami.
Proces vnebovzetja vedno temelji na integraciji nižje zavesti z njeno višjo različico. Ta integracija različic iste predhodno razdrobljene zavesti je tako naraven proces, da ne bo povzročil nobenih motenj. Vedno boste to, kar ste, le s širšim zavedanjem. Nikoli se ne boste videli kot dve osebi, kot mnogi mislijo.

DOLGE PRIPRAVE
Trenutno so mnogi na prehodu med dimenzijami, ta premik je nujen. Portali so odprti in za njihov prehod morate imeti le potrebno frekvenco. Skrivnost je vedeti, kako pridobiti vibracijo, ki jo potrebujete. Poleg tega nihče ne more narediti tega postopka namesto drugega. Vsak fraktal duše se bo odločil, kdaj bo pripravljen vložiti potreben napor.
Da, napor, saj bo prehod zahteval voljo, odločnost in pripravo. Nikogar ne bodo nosili v naročju ali na hrbtu. Preizkusiti se boste morali v pogumu, odločnosti, modrosti, samozavesti in predvsem v zaupanju, da ste bili na pripravah v stotinah inkarnacij, da ste tukaj in zdaj, pripravljeni premagati zadnje ovire.

BOŽANSKE MOČI
Pred vami bodo ogromni izzivi in številni poskusi, ki vas bodo spravili v nemir. Negativno zavijanje tistih, ki ne bodo naredili prehoda v peto dimenzijo, bo oglušujoče, da vas bo močno strah. Velikokrat boste na preizkušnji, a vedite, da vam zaščite nikoli ne bo manjkalo. Vse okoli vas se lahko trese, a nič ne bo vplivalo na vas, če boste ostali prepričani o načrtu.
Ne pozabite, da božanskega načrta ne ogroža nobeno človeško bitje, pa naj bo še tako močno. Človeške moči se nikoli ne prekrivajo z močmi stvarnika niti z vašimi lastnimi močmi, ker ste svobodna duša. Vi ste zavest, in ne telo, kot ste verjeli do zdaj. Nič in nihče ne more zapreti zavesti, ker nima materialne oblike.
Svoboden si, če razumeš, kdo si. Iluzija tretje dimenzije vas je prepričala o nasprotnem, toda zdaj se tančice začenjajo odstirati in počasi napredujete ter odkrivate resnico. In resnica osvobodi!

FB
Vital Frosi: »Moje zemeljsko poslanstvo za ta obstoj sta razsvetljenje in duhovno prebujenje.«