Astronapoved

Horoskop za sredo, 22. februarja

Danaja
22. 2. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v ribah, ob 6.14 preide v ovna.

Pixabay
Horoskop za današnji dan

OVEN – Zablesteli boste na družabnem parketu, saj boste duhoviti in zabavni, pokazali se boste v najboljši luči. Luna v vašem znamenju bo izboljšala počutje.

BIK – Danes se Luna seli v ognjenega in strastnega ovna, prinesla pa bo kar nekaj sprememb, ki bodo nadvse dobrodošle. Odličen čas za sodelovanje.

DVOJČKA – Veseli boste priznanja, ki ga boste danes dobili v službi in bo potrdilo, da nadrejeni opazijo vaša prizadevanja in vas cenijo bolj, ko ste si mislili.

RAK – Čas bo, da razmislite, ali vas izbrana karierna pot, če že ne osrečuje, vsaj dela zadovoljne. V resnici vam tega zadovoljstva primanjkuje.

LEV – Začutili boste povezanost z nekom, ki vas osrečuje že s svojo prisotnostjo in vas spodbuja. Želeli boste čim prej domov, da bi preživeli čas z ljubljeno osebo.

DEVICA – Danes bo vzdušje v službi napeto, saj boste morali rešiti zadeve, ki jih ne morete preložiti na druge dni. Popoldne si privoščite sprehod.

TEHTNICA – Danes bo Luna prešla v nasprotno znamenje ovna. To bo povzročilo, da boste v neki zadevi trmasto zagovarjali svoja stališča.

ŠKORPIJON – V službi pričakujte nemirno vzdušje. A Luna v vaši hiši vsakodnevnih obveznosti bo pripomogla, da se bodo nesporazumi razrešili.

STRELEC – Danes bo Luna že v ambicioznem ovnu in čustveni odnosi bodo precej dramatični. Vi ne boste imeli občutka, da ste naredili karkoli narobe.

KOZOROG – Zaradi Lune v ovnu boste bolj ambiciozni. Žal to vašim najbližjim ne bo všeč, saj se jim zdi, da ste veliko odsotni.

VODNAR – Luna v ovnu bo situacijo poslabšala, zato bodite s sodelavci previdni, da ne zanetite prepira. Pazite, saj lahko nemir povzroči dodatne težave.

RIBI – Denarne skrbi so za vas stalnica, in ko se razmere uredijo, vas zajame panika, da boste denar porabili za napačne stvari. Ne skrbite, vse se bo uredilo.