Astro

Horoskop za petek, 24. februar

Danaja
24. 2. 2023, 06.15
Deli članek:

Luna je v Ovnu, ob 9.29 preide v Bika. Sonce je v Ribah, Merkur v Vodnarju.

Profimedia
astro

OVEN  - Danes boste pod vplivom Lune v Biku pregledali svoje račune in ugotovili, da stanje vaših financ ni tako alarmantno, kot ste si predstavljali in lahko načrtujete nove podvige.

BIK - Neka nova priložnost v poslu se kaže danes in kmalu boste našli pravi način, da pobegnete vsakodnevni rutini in najdete nove izzive in obenem več zaslužite.

DVOJČKA -  Skupinska prizadevanja bodo obrodila uspeh, tako, da boste danes upravičeno ponosni zaradi doseženih rezultatov svojega dela. V ljubezni boste bolj samozavestni.

RAK - Danes bo Luna v ognjenem znamenju Ovna in imeli boste več priložnosti, da se izkažete in pokažete vsem, da vas na delavnem področju le malo kdo prekaša. Prijatelji vas podpirajo.

LEV - Danes boste izredno prizadevni, saj želite napredovati pri delu. Predvsem boste morali bolj pozorno spremljati svoje finančno stanje, saj vam že nekaj časa denar prehitro spolzi med prsti.

DEVICA - Ne glede na vse, boste danes izjemno delavni. To je vaš recept za preganjanje težav, zakopljete se v delo in skušati dokazati vsem, da je vaš način edini, ki bo prinesel pozitivne rezultate.

TEHTNICA - Občasno vas bo mučil občutek, da vas izkoriščajo. Tudi v partnerskih in prijateljski odnosih ne boste zaupali. Imeli boste občutek, da zgubljae kontrolo.

ŠKORPIJON - Kljub temu, da boste dokaj vitalni bo vsakodnevni stres precej vplival na vaše počutje, tako, da boste danes precej brez energije. Posezite po vitaminskih pripravkih.

STRELEC - Danes boste preživeli malo drugače. Morda se boste odpravili na enodnevni izlet v tujino, ali pa se boste preizkusili v novem, zanimivem in adrenalinskem športu.

KOZOROG - Danes lahko nekoga zaprosite tudi za finančno pomoč ali si v službi izborite višje plačilo.. Luna v Biku bo od dopoldneva še bolj pripomogla k vaši sproščenosti in uspešnosti.

VODNAR - Danes boste precej izvirni in boste službi pokazali svojim sodelavcem svoje zamisli, ki jih bodo sprejelii. Tudi doma boste svoje bližnje presenetili z izvirnimi domislicami.

RIBI - Z lahkoto boste reševali tudi drugače težko rešljive probleme. Videli boste dlje in širše kot drugi. Danes bo Luna prešla v zemeljskega Bika, kar bo vašemu delovanju dodalo čutno podlago.