Astronapoved

Horoskop za sredo, 1. marca

Danaja
1. 3. 2023, 05.41
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v dvojčkih, ob 3.40 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste v službi prizadevni. Dobro se boste počutili v krogu svojih sodelavcev in uspešno nadaljevali določene projekte ter pomagali manj prizadevnim.

BIK – Ponoči se bo Luna preselila v družinskega raka, zato boste precej zaposleni. Prizadevali si boste ustvarjati prijetno vzdušje med sodelavci in tudi doma.

DVOJČKA – Samozavestni boste, odprla se vam bo pot do ciljev. Ugotovili boste, da vam do njih lahko pomagajo bližnji, lahko pričakujete tudi finančno pomoč.

RAK – Danes bo Luna bo v vašem znamenju, tako da boste spet dobili polet in veter v krila. Nenadoma boste natanko vedeli, pri čem ste.

LEV – Danes bo Luna v varčnejšem raku, malce boste tudi altruistični, sicer pa zasanjani. Prijatelju v stiski boste z veseljem priskočili na pomoč.

DEVICA – Danes boste družabni in dobrosrčni, Luna v znamenju srčnega raka bo v vas budila potrebo po dobrodelnosti. Popoldne si privoščite sprostitev.

TEHTNICA – Zaradi Lune v znamenju raka boste precej zaposleni s službenimi zadevami, čeprav bodo domači potrebovali vašo pomoč.

ŠKORPIJON – Luna v družinskem raku vas bo precej umirila in tokrat boste opustili pregovorno nezaupljivost ter se prepustili prijetnim odnosom z bližnjimi.

STRELEC – Komunikacija s partnerjem vam ne bo povzročala težav in včasih boste imeli občutek, da je vajina zveza natanko taka kot na začetku.

KOZOROG – Kljub napornemu delu v službi boste uživali v družbi svojega partnerja, saj bo Luna v znamenju družinskega raka in se boste odzivali na pobude.

VODNAR – Morali boste paziti, da se ne izpostavljate. Do otrok boste potrpežljivi, še posebej če boste začutili, da so vznemirjeni, saj se povečujejo obveznosti.

RIBI – Luna v znamenju družinskega raka bo pripomogla, da se boste pošteno sprostili. Prijatelji bodo zaznali, kaj v resnici čutite. Nekdo veliko misli na vas.