Astronapoved

Horoskop za petek, 3. marca

Danaja
3. 3. 2023, 05.44
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v raku, ob 16.15 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Popoldan bo zaznamoval vpliv Lune v znamenju leva. Veselili se boste družabnih uspehov in prevevalo vas bo zadovoljstvo zaradi na splošno uspešnega obdobja.

BIK – Danes boste precej nemirni, saj Luna v ognjenem znamenju leva ne bo najbolje vplivala na vaše počutje. Vezani boste uživali v partnerjevi bližini.

DVOJČKA – Pester družabni večer je pred vami. Čeprav vam nepredvideni dogodki sicer ne ustrezajo, danes ne bo tako. Potrebujete spremembo.

RAK – Dopoldne se boste precej zagnano lotili službenih zadev, saj se je neopravljeno delo kopičilo in bo končno čas, da naredite red na svojem delovnem mestu.

LEV – Danes boste začutili neko olajšanje in boste delovali usklajeno z drugimi. Okolje bo spodbujalo ustvarjalce in tudi vi boste imeli odlične ideje.

DEVICA – Luna v levu bo vplivala na poslovno področje, kjer boste naravnost blesteli. Če ste se odločili za večjo investicijo, boste dobili kredit ali drugačno pomoč.

TEHTNICA – Danes bodo v središču pozornosti odnosi. Prav odnos do sebe in drugih je področje, ki ga najraje razčlenjujete in proučujete, in tako bo tudi zdaj.

ŠKORPIJON – Luna v levu bo pripomogla, da se boste lažje lotili službenih obveznosti. Zima se počasi poslavlja in zamenjala jo bo pomladna radost.

STRELEC – Popoldne bo na vaše počutje vplivala Luna v levu. Precej močno vas bo zadelo ob pogledu na neko osebo, nekoga prav posebnega.

KOZOROG – Danes boste imeli občutek, da se stvari končno premikajo v vašo korist. V ospredju bodo stiki s tujino in nove povezave, ki jih lahko ustvarite prek njih.

VODNAR – Luna v levu vas bo povezala z osebo, ki vas privlači, a je po značaju drugačna. Odnos bo nenavaden in vaše razpoloženje bo precej nihalo.

RIBI – Razmišljali boste o možnosti, kako dolgoročno rešiti določene finančne zaplete in opraviti zaostale obveznosti. Računate lahko na pomoč partnerja.