Dee Jay Time

V živo: Najglasnejša zabava v Sloveniji

K.Š.
22. 12. 2012, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenija se bo tresla … In to vsaj tako, kot se je tresla lansko leto, ko se je zbralo 10.000 ljudi željnih hude zabave.

Lanskoletni epicenter je bil na Gospodarskem razstavišču in okolici, ker je preprosto zmanjkalo prostora za vse željne najboljše zabave, ki jo je pripravila popularna radijska postaja oz. ekipa DeeJay Time. Ekipa DeeJay Timea je poskrbela, da so se mladi množično zdivjali in naplesali vse do zgodnjih jutranjih ur.
Nekaj minut pred samim pričetkom dogodka je voditelj programa DeeJay Time in programski urednik radia Salomon Dean On The Mike s pozdravnim govorom ogrel množico in jo pripravil na noč divje zabave, nato pa so se iz zvočnikov že zaslišali  zvoki trombe in glasbenega uvoda, s katerim se pričenja popoldanska oddaja na radiu Salomon. DJ Dreg-on  je z   uspešnicami, ki so zaznamovale popularno plesno glasbeno sceno zadnjega leta pričel stopnjevati ritem, ki se ni zaključil dokler niso obiskovalci omagali. Po uvodnih besedah Deana in plesnem nastopu dekliške skupine Mystic v slogu Lady Gaga se je na vodnih slapih ob odru že izpisalo ime Challe Salle in Manche, ki sta prebila led nastopajočih gostov in zažgala dvorano s prvencem Nočm it domov ter nadaljevala s hitom Party non stop.
Do polnoči so se na odru zvrstili še Adam Velić in Da Kru, ki so s članicami plesne skupine Fantasy iz šova Slovenija ima talent zapeli skladbo Unc Unc in njihovo najbolj znano S tabo al pa brez. Kot zadnja med domačimi gosti, sta se občinstvu predstavila še Trkaj in Erik z eno izmed največjih uspešnic letošnjega leta Svet je moj, pote, pa so ob izvajanju nove uspešnice Dvig v zrak posneli še videospot skupaj s člani plesno-akrobatske skupine. Vročica noči je naraščala, nabito polna dvorana v kateri je od vročine dobesedno zmanjkovalo zraka ter prostor pred dvorano, pa sta že nestrpno pričakovala zvezdi večera, Lucenza in Sasho Lopeza. Nekaj minut po polnoči je z uspešnico All my people vse prisotne pozdravil Sasha Lopez, ob naslednji skladbi Weekend pa se mu je pridružil še Broono. Množica je ponorela in na trenutke preglasila glasno ozvočenje.

Kot zadnji se je na odru prikazal še simpatični Lucenzo, ki je, s sončnimi očali na obrazu, na začetku in koncu zapel eno in edino Danza Kuduro, vmes pa še uspešnico Baila Morena in nekaj dodatnih skladb iz njegovega albuma Emigrante Del Mundo.In če bi pričakovali, da se je s tem divji božični spektakel zaključil bi se pošteno zmotili. Deejay Time je plesne ritme gnal dalje in na trenutke je kazalo, kot da množici noče in noče biti dovolj te tradicionalne božične zabave.

In kakšne so bile končne številke? Deset tisoč obiskovalcev in deset tisoč uporabnikov, ki so prek spleta spremljali dogajanje.

Letos pa bo še bolj noro. Na odru se bodo namreč zvrstili: Tacabro, In Vivo, Phillip Ray and Viktoria Benasi, Karma, Muff, Clea & Kim, Zlatko, Game Over & Mateja & Jaydance Studio, Manche, Da Kru, Adam Velić, Erik, Challe Salle, Trkaj in plesne skupine Libero, Lil'Getness, Kat, Funky Rockerz in drugi … 

Dogajanje v živo pa boste lahko spremljali le prek našega portala! Klik – pa boste tudi v epicentru najglasnejše in najboljše zabave v Sloveniji! Manjka še čisto malo ... Prenos se bo začel malo pred dvaindvajseto.