Dee Jay Time

Videospot bo hud!

K.Š.
18. 12. 2012, 16.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Tara, Pipi in Nenad se pripravljajo na predstavitev zadnjega videospota, ki je sodeč po fotografijah iz zakulisja, res hud!

Premiera težko pričakovanega videa se bo zgodila v četrtek. Člani skupine pa so na svojem Facebook profilu objavili napovednik videospota in že poželi ogromno pozitivnih kritik.

Postavna pevka Tara je ena od tistih, ki zelo dobro komunicirajo tudi prek družabnih omrežji. Rada objavlja svoje fotografije, ob katere pripiše, kaj vse se ji zanimivega dogaja. Prav Tara pa je tista, ki v zadnjem spotu igra glavno vlogo. Za spot je tudi spremenila barvo las in se spremenila v zelo nevarno črnolasko.

Seksi črnolaska nas bo v družbi Pipija in Nenada zabavala na Božičnem Deejay Timeu, ki bo 22. decembra v Areni Xpand v Ljubljani.

Za noro zabavo pa bodo poskrbeli tudi: Tacabro, In Vivo, Phillip Ray and Viktoria Benasi, Muff, Clea & Kim, Zlatko, Game Over & Mateja & Jaydance Studio, Manche, Da Kru, Adam Velić, Erik, Challe Salle, Trkaj in plesne skupine Libero, Lil'Getness, Kat, Funky Rockerz in drugi …