Dee Jay Time

Ljubljano bo navdušil tudi Tacabro!

S.R.
17. 12. 2012, 17.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Na tradicionalnem, že 17. zaporednem DeeJay Timu 2012 bosta glavna zvezdnika zagotovo člana dueta Tacabro s svetovnim hitom Tacata.

V AreniXpand bodo obiskovalce zabavali Muff, Zlatko, Manche, IN VIVO, Karma, Game Over in drugi, največji zvezdi večera pa bosta zagotovo člana dueta Tacabro z glasbenimi kolegi. Duet izvira iz Italije, sestavljata pa ga DJ-ja in producenta Mario Romano in Salvatore ''Salvo'' Sapienza. S svojim delom sta resneje začela leta 2008 kot DJ-ja v nočnih klubih.

Združila st se v duet ''Romano & Sapienza'', vrtela pa sta pretežno elektronsko glasbo. Prvi preboj sta dosegla s singlom ''Judas Brass'', v klubih pa sta bili popularni tudi pesmi ''Mujeres'' in ''I Like Reggaeton''.

Na svetovni glasbeni zemljevid pa sta se prebila leta 2011 z mednarodnim hitom ''Tacata'', ki sta ga posnela v sodelovanju s kubanskim glasbenim izvajalcem Martinom Rodriguezom. Po velikem začetnem uspehu singla so hitro posneli še videospot, duet pa si je nadel ime ''Tacabro''. Vrata do slave so bila na široko odprta. Na Danskem je ''Tacata'' tako kraljeval na samem vrhu glasbenih lestvic, podobno uspešen pa je bil tudi drugod po Evropi.

Megauspešnico ''Tacata'' pa boste lahko na tradicionalnem božičnem DeeJay Timu 2012 lahko slišali tudi v živo in ''zažurali'' z duetom Tacabro in ostalimi glasbeniki!