Dee Jay Time

Je pred vrati slovenski rekord v Gangam style?

Š. K.
12. 12. 2012, 15.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Se bo na Božičnem Deejay Timu morda zgodil slovenski rekord?

V soboto, 22. decembra se bo ob 20. uri pričel tradicionalni Božični Deejay Time v Areni Expand v BTC Ljubljana. Radio Salomon tudi letos predstavlja odličen žur do jutranjih ur, kjer se boste zazibali v praznični božični čas. Tradicionalni božični Deejay Time bo letos gostil Tacabro, ki so znani kot avtorji svetovnega hita Tacata. Poleg vsega pa se bodo na odru pridružiči tudi In Vivo, ki so ustvarjalci letošnje 'poletne himne' Moje leto.

Morda pade slovenski rekord?

Seveda ne smemo pozabiti na mnoge druge tuje in domače izvajalce, ki pa so deloma tudi presenečenje. Obeta se vrhunski laser show za pravo zabavo. Vsi obiskovalci pa boste lahko natančno ob 24. uri postavili slovenski rekord v največjem sinhronem plesanju Gangam Style. V primeru, da se sprašujete, kaj obleči za priložnost - bodite oblečeni v belo!

Nazaj v BTC

Božični Deejay Time bo tokrat spet v ljubljanskem BTC-ju, v Areni XPAND. Z združitvijo več prostorov v enega bo tam za en dan nastala največja diskoteka v Sloveniji, samo v notranjosti bo prostora za več kot 5000 obiskovalcev.

Torej nastopili bodo: Tacabro (avtorji svetovnega hita leta Tacata), In Vivo (avtorji uspešnice Moje leto), Philipp ray & Viktoriya Benasi (Esta Manana), Karma, Game Over, Zlatko, Muff … Žur, kakršnega še ni bilo. A le za starejše od 16 let!