Svet

Berlusconijeva punca – navduševala v mini bikiniju

K.Š.
18. 12. 2012, 16.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Francesca Pacale je tista nasmejana 27-letnica, ki je osvojila srce nekdanjega italijanskega premiera. Lepotička je konstantno pod medijskim drobnogledom.

O Francesci se v zadnjih tednih veliko piše in govori. Dekle je končalo na vseh naslovnicah revij in sprožilo val nepreverjenih in seveda tudi 'preverjenih' govoric. Nekateri dobro obveščeni trdijo, da sta s Silviom par že dobre dve leti. V nedavnem intervjuju pa je Berlusconijev prijatelj Emilio Fede o mladi lepotički povedal: „Je zelo pozitivna oseba in je nikakor ne bi definiral kot Berlusconijevo ljubico. Zaljubljena sta že dve leti in veliko jih je vedelo, da sta par. Je tipično dekle, ki je rado doma, med štirimi stenami. V politiko se ne vmešava in ko ima Silvio kakšen pomemben sestanek, se raje umakne v drugo sobo. Francesca ni ljubiteljica žarometov.“ 

Te besede pa je takoj izpodbil video, na katerem se jasno vidi, da je Francesca ljubiteljica žarometov in da se zelo rada zabava. Zgodba o pridnemu dekletu, ki se je zaljubilo v skoraj 50 let starejšega možakarja ni ravno verjetna … Sploh glede na to, da je seksi Francesca kar nekaj časa plesala napol gola.