Dee Jay Time

Vroči Slovenki v divji akciji

Karmen Š.
18. 12. 2012, 09.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Clea & Kim je zapeljiv tandem, ki navdušuje predvsem po jugovzhodnem delu Evrope. Ko ju boste videli na tradicionalni prireditvi Božični DeeJay Time, bosta pa gotovo navdušili tudi vas.

Clea in Kim v sebi združujeta nekaj edinstvenega, vir mistične in večne energije, saj v njunih nastopih se čuti vpliv divjih in temperamentnih balkansko orientalskih korenin. Punci sta s prekaljeno ekipo izkušenih glasbenikov in producentov vse skupaj 'zapakirali' v nalezljive plesne ritme in dosegli izjemen uspeh … Sploh v državah nekdanje Jugoslavije, kjer redno nastopata na razno razih prireditvah in televizijskih šovih. 

Tradicionalni Božični Deejay Time bo tako utripal tudi v balkansko orientalskih ritmih Clee & Kim. Za pokušino pa nekaj vročih ritmov! 

Na letošnjem Božičnem Deejay Timeu bodo nastopili: Tacabro, In Vivo, Phillip Ray and Viktoria Benasi, Karma, Muff, Clea & Kim, Zlatko, Game Over & Mateja & Jaydance Studio, Manche, Da Kru, Adam Velić, Erik, Challe Salle, Trkaj in plesne skupine Libero, Lil'Getness, Kat, Funky Rockerz in drugi …