Dee Jay Time

Božali nas bodo tudi Muff

G.Z./K.Š.
21. 12. 2012, 11.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Bliža se tradicionalni Božični Deejay Time. Že odštevamo ure, minute, sekunde …

Pevka Senidah in producent Anže Kacafura, ki sta že dolgo del Zlatkove studijske in koncertne ekipe, sta lani oblikovala skupino, v kateri se "Cazzo" skriva v ozadju kot producent, na odru pa stojijo še kitarist Tadej Košir, basist Gregor Robič, klaviaturist Miha Gorše in bobnar Dorian Granda.

Veliki met jim je uspel letos, ko je Pop TV skladbo Naj sije v očeh uporabil za temo svoje petnajstletnice, omeniti pa velja vsaj še pesmi Ti daješ, Povej mi in Tvoje moje. Ime je sklepal Dagi iz Da Phenomene, ker njihov topli zvok pogreje dušo kot muf prezeble ročice v hladnih zimskih dneh. Zdaj nestrpno čakamo na album z ducatom skladb, ki bi moral iziti že letos, a se je snemanje zavleklo zaradi priprave zadnje Zlatkove plošče in selitve Anžetovega studia, torej bo treba potrpeti še do pomladi.

Skupina Muff pa je znana tudi po tem, da naredi enkraten žur in o tem se lahko prepričate tudi na tradicionalnem Božičnem Deejay Timeu, kjer bodo poleg njih nastopili tudi: Tacabro, Phillip Ray and Viktoria Benasi, Clea & Kim, Zlatko, Game Over & Mateja & Jaydance Studio, Manche, Karma, Da Kru, Adam Velić, Erik, Challe Salle, Trkaj in plesne skupine Libero, Lil'Getness, Kat, Funky Rockerz in drugi …