Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 1. julija

N. K.
1. 7. 2024, 05.14
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Prav nič vam ni pretežko, še bolje pa se počutite, če lahko vi nadzorujete in ukazujete. Tudi danes boste uspešni in znašli se boste v središču pozornosti.

BIK – Danes boste razmišljali samo o delu in vaša borbenost na poslovnem področju se bo okrepila. Vse vam bo šlo lažje od rok, saj boste izjemno podjetni in iznajdljivi.

DVOJČKA – Danes dopoldne ne odlašajte z nekim pomembnim odgovorom. Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte hitro in učinkovito. Izplačalo se vam bo.

RAK – Po eni strani boste morali potegniti črto pod odnosom z nekom iz preteklosti, ki vas že dolgo bremeni, po drugi strani pa se bo pokazalo mnogo priložnosti za nekaj novega.

LEV – Nehajte pretiravati. Razmislite malo, kakšen dan v domačem okrilju vam tudi ne bi škodil. Bi se vsaj enkrat pošteno spočili in potem bi bili še uspešnejši.

DEVICA – Ves dan vas bosta spremljala smeh in dobra volja, ki ju boste prenašali na prijatelje in sodelavce. Bodite previdni, da ne boste zvečer pretiravali in omagali.

TEHTNICA – Uspešno boste začeli pomembno nalogo, vmes vas čaka nekoliko počitka, popoldne pa se boste s polno paro pognali naprej in se bliskovito usmerili k cilju.

ŠKORPIJON – Zakaj bi toliko razmišljali o težavah, če lahko počakate, da čas naredi svoje in vas obdari z umirjenostjo. Zadnje čase ste preveč napeti in razdražljivi.

STRELEC – Vaše počutje bo izjemno spremenljivo, pet minut se boste smejali, naslednjih pet pa razmišljali, kaj bi sami s sabo. Raje se sprostite in ne začnite česa novega.

KOZOROG – Besede bodo najbolj tekle z ribami in škorpijoni. Rakci bodo preveč resni in zapečkarski. Ognjena znamenja pa boste danes gledali iz svojega zornega kota.

VODNAR – Ponedeljek vam bo prinesel prijetne novice, ki vas bodo nekoliko presenetile, sicer pa razveselile. Danes se boste z vsem lažje soočali, saj boste sami sebi dovolj.

RIBI – Finančno stanje bo dobro, morda boste celo kaj prihranili. Nakupi vas ne bodo pretirano zanimali, raje se boste posvetili čustvom in ljubezni.