Astronapoved

Horoskop za soboto, 29. junija

N. K.
29. 6. 2024, 06.31
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Ker ne spadate med najbolj romantične osebe pod soncem, boste z eno nogo morda pretrdo stali na realnih tleh. Najbolj vas bodo pritegnili ljudje v vašem znamenju.

BIK – Ugotovili boste, da je včasih zelo mikavno prekoračiti meje razumskega. Želeli si boste občutiti vso popolnost življenja in narediti velik požirek iz čaše svobode.

DVOJČKA – Dobili boste kopico komplimentov, ki vas bodo naredili še bolj prisrčne. Skratka, obeta se vam prijeten in pozitiven dan, ki se bo zaključil šele pozno v noč.

RAK – Utegne se vam zgoditi, da dobrote ne boste razdajali pravim osebam. Ko ste zaljubljeni, ste skrbni in ljubeči in pravi blagor za tiste, ki v partnerju iščejo varnost.

LEV – Danes vam brez ljubezni živeti ni, saj je vaš vladar Sonce, zvezda našega osončja, ki je v astrološki simboliki povezana s srcem, srce pa seveda z ljubeznijo.

DEVICA – Dvignite se višje. Namesto da se vdajate depresivnim stanjem, takrat raje obiščite prijatelja ali prijateljico, ki vas zna vedno spraviti v dobro voljo.

TEHTNICA – Pred vami je dan, poln raznoraznih sprememb. Če imate dolgoletnega prijatelja, se vam lahko zgodi, da ga boste začeli gledati iz drugega zornega kota.

ŠKORPIJON – Danes boste dobesedno začutili, kako pomembno vlogo imajo v vašem življenju prijatelji. Ste bistri in imate dar za razumevanje globine človeških duš.

STRELEC – Tokrat se boste lahko zanesli na svoje prirojene talente. Vaša ustvarjalna narava bo kar prekipevala in vse, česar se boste lotili, boste uspešno končali.

KOZOROG – Končno boste prišli k sebi po burnih dogodkih prejšnjih dni. Umirili se boste in povrnila se vam bosta nujno potrebno ravnovesje in celo harmonija.

VODNAR – Dogodki, ki vam jih bo povzročilo trenutno stanje planetov, bodo ravno tisto, o čemer ste sanjali. Končno boste lahko uredili svoje misli. Počutje bo odlično.

RIBI – Čakajo vas presenečenja. Lahko se vam celo zgodi, da zaradi simpatične osebe nasprotnega spola, ki bo vztrajala, prekinete neko dolgoletno prijateljstvo.