Astronapoved

Horoskop za četrtek, 13. junija

N. K.
13. 6. 2024, 05.42
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v devici

Profimedia
/

OVEN – Ni vam prav vse jasno, zato začnite pri sebi in tem, kaj ste izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste dojeli, kaj lahko storite.

BIK – Bodite pozorni na nekaj izjav, posebno v službi, ker si ne želite nakopati še več nevšečnosti. Ni vam treba ponavljati nečesa, kar naj bi ostalo v preteklosti.

DVOJČKA – Tokrat vam bo dajal moč Mars, zato boste končno sposobni sprejeti pomembne odločitve, kar vas bo nekoliko presenetilo. Pometli boste s slabimi energijami.

RAK – Vezanim se nakazuje nekaj nejasnosti v komunikaciji, ki jo boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Vse poti vas bodo vodile k daljšemu oddihu.

LEV – Jupiter vas bo usmeril v prijetne dogodke in vam dovolil, da ste takšni, kot ste. Ljudje vas bodo odlično sprejemali medse, zato se ne bo treba prilagajati.

DEVICA – Vaša zasanjanost se bo nadaljevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar končno tudi udejanjili.

TEHTNICA – V ljubezni vam bo uspelo srečo najti tam, kjer niti najmanj niste pričakovali. In obratno, morda bo treba počakati pri osebi, ki je najpogosteje v vaših mislih.

ŠKORPIJON – Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi. Posledice zaradi prevelikih apetitov žal že zelo dobro poznate.

STRELEC – Dan prinaša poglobitev v medsebojnem odnosu in več druženja s prijatelji ter družinskimi člani. Povezali se boste tudi z nekom, o katerem že dolgo razmišljate.

KOZOROG – Razmišljate o nečem, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite razmišljati večplastno in nikar se ne navezujte le na eno možnost.

VODNAR – Stvari se hitro obračajo na bolje. Nekdo vam bo že zjutraj odgovoril in ponudil roko. Nekako so minili časi, v katerih ste bili nemirni ali nepotrpežljivi.

RIBI – Podali se boste na raziskovanje in adrenalinske podvige, ki vam bodo vrnili tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa. Samski ne boste več samo čakali.