Astronapoved

Horoskop za torek, 11. junija

N.K.
11. 6. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Nekdo bo spoštoval vašo zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti.

BIK – Preveč se ukvarjate z nekom, ki se vam najprej približa, potem pa vedno znova izmika. Taka igra vam je morda zanimiva, toda vašemu dojemanju ljubezni ne ustreza.

DVOJČKA – Nekdo vam je izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako lahkotno in hitro vse poteka. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na sestanek.

RAK – Imate sposobnost videti večjo sliko in se dvigniti nad nepomembnosti. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje pristranskosti postavite na stran.

LEV – Vaš čas je ravno tako dragocen kot vaš denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti dala veliko svojega časa.

DEVICA – Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno pri delu. Poskusite preprečiti težave in morebitna nesoglasja ter bodite pri tem bolj previdni kot do zdaj.

TEHTNICA – Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali pred kratkim. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje.

ŠKORPIJON – Po navadi se bojujete, zdaj pa se ne želite izpostavljati. Tako ste v začaranem krogu. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica.

STRELEC – Razpoloženi ste in komunikativni. Vse lahko rešite, toda z več diplomacije. Med prijatelji je lahko tudi nova simpatija, ne bodite presenečeni.

KOZOROG – Eden od sodelavcev ima drugačen dnevni razpored kot vi. Lahko bi si celo želel nekaj povsem nasprotnega od vas, a s tem ni prav nič narobe.

VODNAR – Ne bo vam prijetno v vsaki družbi, tudi če gre za ljudi, ki so vam bili do zdaj všeč. Priznajte si, da ste se spremenili, posebno po nekaj napornejših dogodkih.

RIBI – Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev.