Horarni horoskop

Kdor bo sledil sebi in svojim občutkom, bo imel v sebi moč

T.Š.
10. 6. 2024, 16.30
Posodobljeno: 10. 6. 2024, 17.20
Deli članek:

Drugi ljudje bodo ogledalo vaših dejanj in sledijo poučna spoznanja in uvidi. V ospredju bosta sicer kreativna energija in sproščenost, vsekakor bo ugodno za načrtovanje in novosti. Vsak zase naj določi področja, kjer si želi sprememb.

AdobeStock
/

Zaupanje se bo pri mnogih okrepilo. Ključna besede tedna bo komunikacija in postalo bo jasno, kako pomembni so pogovori, izmenjava mnenj. Opazovanje ljudi je lahko poučno, tako ugotovimo, kaj bi morali pri sebi spremeniti, ali naj bi sledili kakšnim drugim smernicam. Dolgi dnevi bodo priložnost za raziskovanje narave, delo na vrtu ali v okolici hiše in kovanje načrtov. Kdor ima upanje, ta ima moč in spoznanje. Zavedati se je treba, da prav v tišini srca odkrivamo modrosti, to je trenutek navdiha Kdor sledi sebi in svojim občutkom, črpa moč iz sebe, in sedanji trenutek je magičen trenutek za napredek.

Oven

Ljubezen: Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanja, pridobili boste več informacij, ki vam bodo koristile. Merkur vam bo namignil učinkovite rešitve in tudi odgovor, kaj morate spremeniti. Štele bodo pozitivne misli in lepe besede.

Denar: Merkur vam bo podaril močno voljo, da boste vztrajali, in sledila bo nagrada. Več časa boste namenili pogovoru in spoznali boste, kako pomembni sta skupinska dinamika in motivacija. Res pa je, da si boste morali vzeti čas zase in se poglobiti v lastne sanje in načrte.

Zdravje: Venera vam bo pomagala razumeti pojem brezpogojne ljubezni in sledil bo korak naprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo ponudili podporo in vam narisali nasmeh na obraz. Barva tedna bo rumena.

Bik

Ljubezen: Skozi pogovor boste spoznali, kaj si želite in kam boste vlagali energijo v odnosu. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in spremljala vaju bo romantična energija, a brez prilagajanja ne bo šlo. Učinkoviti preobrati prihajajo v sredo in petek.

Denar: Pridobili boste namige, kaj sodi v ospredje, in posledično pride tudi uspeh. Rdeča nit bo pogovor, predvsem v sredo in petek, globoko v sebi boste našli srečo in pred vami bo ploden teden. Na področju denarja bo dogajanje v skladu z načrti.

Zdravje: V tem tednu boste sprejeli trden sklep in postavili v ospredje nove vrednote, ki vam bodo prinesle napredek. Merkur vam bo prinesel ugodna spoznanja in besedno dinamiko. Sprostili se boste v umetnosti in vseh kreativnih dejavnostih.

Dvojčka

Ljubezen: Odkrili boste svojo moč in Venera vam bo podarila prave besede, tako se lahko veselite skupnih trenutkov. Po drugi strani bo čas namenjen razmisleku, kam boste vlagali energijo in kje bi lahko pridobili podporo. Odlično se boste počutili v krogu družine.

Denar: Sodeč po zvezdnih namigih, boste blesteli v sodelovanju in raziskovanju. Poglobili se boste v obveznosti, s katerimi ste odlašali, in pri tem sprejeli nekaj novosti. Na delovnem mestu boste kovali načrte, ki bodo zelo kmalu prinesli nova spoznanja. Počasi se daleč pride.

Zdravje: Svoje misli boste usmerili v osebno rast in naredili določen korak naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, kot tudi aktivnosti na prostem, barva tedna bodo odtenki rdeče. Nadoknadili boste zamujeno.

Rak

Ljubezen: Teden bo v znamenju varnosti, kar pomeni pozitiven preobrat. Okrepili boste pozitivno razmišljanje in tako pripomogli k občutenju ljubezni, tako pri sebi kot pri srčnem izvoljencu. Notranje se boste sprostili in si bolj zaupali.

Denar: Dovolili si boste stopiti v ospredje in odločno zagovarjati svoje mnenje. Po drugi strani se boste morali odločiti, kam je modro vlagati energijo in kaj mora še malo počakati. Glede denarja boste zadovoljni. Simbol zaščite bo zelena barva.

Zdravje: Poiskali boste oazo miru v sebi in tako lažje kovali načrte. Neptun bo poglobil vašo intuicijo in tako boste natanko vedeli, kaj sodi v ospredje in kaj vam sporoča srce. Naredili boste načrt, ki se vam bo zelo kmalu obrestoval.

Lev

Ljubezen: Venera bo okrepila vašo notranjo moč in energijo privlačnosti. Smisel boste našli v pogovoru, izmenjavi mnenj, partner pa vam bo ponudil podporo. Dogajanje bo pričakovano, kar vas bo dodatno motiviralo.

Denar: Teden bo v znamenju zadovoljstva in osebne sreče. Načrti se uresničujejo in to vam bo v ponos. Samozavest se vam bo obrestovala v sredo in četrtek, toda vseeno bi bilo dobro videti širšo sliko in pridobiti dodatne informacije.

Zdravje: Sodeč po zvezdnih namigih, presenečenj ne bo, ključno bo, da si boste znali vzeti čas zase in za tiste stvari, ki so vam blizu. Koristili vam bodo narava, sprehodi in delo z zemljo. Pozitivne misli bodo pot do ravnovesja, polepšale vas bodo.

Devica

Ljubezen: Odločitve tega tedna bodo romantične in skladne, v sredo boste prejeli tudi podporo ljubljene osebe. Združili boste znanje in besede in konec tedna bo več povezanosti. Barva za krepitev energije bo svetlo zelena.

Denar: Saturn vam bo pomagal opraviti analizo razmer, da boste lahko rekli bobu bob. Konec tedna boste upravičeno ponosni nase, a na pohvalo boste morali še malo počakati. Merkur vam bo pomagal do dobrih poslovnih povezav in sledili bodo pozitivni preobrati.

Zdravje: Kljub obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tisti občutek notranjega miru. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila zaupanje in srčnost. Če boste svoje misli znali usmeriti v nekaj harmoničnega, vas čakata sreča in zadovoljstvo.

Tehtnica

Ljubezen: Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist in spremljala vas bo osebna sreča. Koristno bo, da si zapisujete občutke. Srčni izvoljenec vam bo zelo naklonjen, če se bosta potrudila in našla  skupni jezik.

Denar: Barva tedna bo modra. Nakazani so uspehi. Res pa je, da boste morali spoznati, da ni vse zlato, kar se sveti. Ključno bo načrtovanje in tako pride tudi uspeh. Mars vam bo pomagal do nekaj drznosti na področju denarja.

Zdravje: Pomembno bo, da v tišini srca premislite prednosti in slabosti in se potem odločite, kako naprej. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja, prav tako pozitivne misli. Sprostila vas bo umetnost, sicer pa boste znali izbrati prave besede ob pravem času.

Škorpijon

Ljubezen: Venera vam bo podarila voljo in spodbudo, Mars pa bo še obogatil vaša znanja. V odnosu bo vladala romantika, vendar vam bo srčni izvoljenec tudi nastavil ogledalo. Zavedati se bo treba, da so ključ do srca lepe besede.

Denar: Rdeča nit bo notranja moč, to vam prinaša paleto novih spoznanj. Dogajanje bo na splošno spodbudno, ponosni boste nase. Uran bo okrepil vašo drznost in pripomogel k načrtu, ki se vam bo obrestoval zelo kmalu.

Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za osebno rast. Kocke usode vam bodo še posebno naklonjene v četrtek in petek. V zvezdah piše, da se vam bo okrepila intuicija, in tako boste znali slediti svojim uvidom. Zapisujte si občutke.

Strelec

Ljubezen: Venera bo okrepila občutek za diplomacijo in čas bo namenjen pogovorom. Poglobili se boste v odnos in sledil bo napredek na osebni ravni, pridobili boste več uporabnih informacij. Srčni izvoljenec vam bo sledil, a vseeno ne bo vse po vaši volji.

Denar: Mars bo poudaril vašo drznost in znali boste slediti preobratom. Odločitve bodo precej hitre, a domiselne. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo, tako najdete v sebi dodatno spodbudo in samozavest.

Zdravje: Barva, ki vam bo povrnila energijo, bo peščeno rumena. Poiskati morate sicer prave besede in nekaj novih rešitev, ki vam bodo lahko v ponos. Sprostili se boste v naravi oziroma ob dejavnostih na prostem.

Kozorog

Ljubezen: Pogovori vam bodo v spodbudo, a tudi v opomin. Rdeča nit bo povezovanje, ob romantičnem sprehodu bosta lahko raziskovala svoj odnos. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih in ob koncu tedna boste upravičeno ponosni nase.

Denar: Tako bo, kot ste načrtovali. Saturn vam bo dal zelo dobre iztočnice in sledi napredek. Dovoliti si morate korak naprej. Slediti morate smerokazom.

Zdravje: Pogovori vam bodo v uteho in okrepila se bo vaša samozavest. Glasba bo pripomogla k notranjemu ravnovesju in sprostitvi. Pozitivne misli vam bodo narisale nasmeh na obraz.

Vodnar

Ljubezen: Na vas bo spodbudno delovala energija oranžne barve. Znali se boste boriti za osebno svobodo in zagovarjati svoje mnenje. Po drugi strani bo Venera okrepila občutenje brezpogojne ljubezni in notranje usmeritve.

Denar: Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali. Dovolili si boste živeti svoje sanje in Merkur vam bo v pomoč pri odločitvah, ki prinašajo osebni napredek. Modro bo, da naredite načrt, tako boste spoznali, kaj potrebujete in česa ne.

Zdravje: Odpuščanje vam bo prineslo notranjo moč in osvobojeni boste. Izgubljeno energijo vam bosta povrnila narava in gibanje na prostem. Uresničite, kar ste si obljubili, in sledite svojim občutkom.

Ribi

Ljubezen: Polepšala vas bo romantična energija in vam dala motivacijo za napredek. Spoznali boste, kaj je vaša moč, in Venera bo okrepila vajin ljubezenski odnos. Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo in razbrati je, da vaju bo spremljala sreča.

Denar: Mars vam bo pomagal do novih idej. Dobro je, da v sebi dosežete ravnovesje. Uspehi bodo v tem tednu odvisni od vašega lastnega napora v dinamičnih pogovorih. Glede denarja pričakujte poseben uspeh v četrtek.

Zdravje: V ospredju bodo čustva, prinašajo paleto novih spoznanj in določenih rešitev. Blagodejne učinke bo imela glasba, pozitivno bo tudi, če svoje občutke zapišete. V zvezdah je zapisano, da se bodo ta teden uresničila neka vaša pričakovanja.