Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 10. junija

N.K.
10. 6. 2024, 05.22
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – V ljubezni preveč slepomišite, namesto da bi izkoristili zlato priložnost. Preverite stroške in boste mirnejši. Morda ugotovite še nekaj napak, ki bi jih lahko odpravili.

BIK – Marsikaj se rešuje in brez težav boste odgovorili na še nekaj vprašanj. Morda jih boste celo sami zastavljali, ko boste začutili, da bi se morali bolj izpostaviti.

DVOJČKA – Zablesteli boste in se prebili naprej, da bi izvedeli čim več, še posebno če ste na pragu novosti. Gre za nenavadno zamisel, poskusite se zbrati in poiskati informacije.

RAK – Nimate dovolj časa za vse, vendar se nočete zameriti ljudem, ki so vas do zdaj podpirali. Vse skupaj lahko še zgladite, vendar le pod pogojem, da boste priznali pomoto.

LEV – Računajte na nekaj sogovornikov, ki ne bodo niti najmanj prijetni. V ljubezni ne morete zmagati, če skrivate prava čustva. Pomaga vam lahko prijatelj.

DEVICA – Ne razmišljajte preveč, čeprav vaše ambicije drugim stojijo na poti. Četudi nekomu stopite na prste, je včasih prav to potrebno, da pridete, kamor želite.

TEHTNICA – Nekoga bi radi čim prej poklicali, sicer pa je mogoče, da se bo še prej prikazal na vaših vratih, zato pazite, kako se boste odzvali. Dan bo vsekakor v znamenju svobode.

ŠKORPIJON – Ne obremenjujte se s podrobnostmi, morda gre le za nekaj zavisti. Posebno če se ukvarjate z dejavnostjo, ki se drugim zdi kot dober vir zaslužka.

STRELEC – Ugotovili boste, da pravila niso za vse enaka. Težave izhajajo predvsem iz neurejenih odnosov. Zato pri delu počakajte, prišlo bo tudi vaših pet minut.

KOZOROG – V službi boste uživali, ne glede na to, kaj morate še storiti ali s kom morate to storiti. Čeprav imate z nekaterimi sodelavci težave, boste zlahka dosegli dogovor.

VODNAR – V ljubezni še ne veste vsega, zato ne sklepajte prehitro. Preveč zaupate znancu. Niste se odločili, kako in kdaj; čas vam tokrat ne pomaga, ravno nasprotno.

RIBI – Neko razmerje vam je izjemno pri srcu, pokažite čustva skozi nekaj duhovitih opazk. Pri drugih zadevah boste napredovali, sploh če vas ljudje v bližini podpirajo.